calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DNEVNI HOROSKOP ZA 6. JULI 2024: Rakovi u gužvi, Blizance očekuje iznenadan obrt “TRUDILI SU SE DA ME MALTRETIRAJU” Gastoz iznio šokantne detalje pakla kroz koji je prošao u pritvoru, evo šta su mu sve radili Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni

MILJANIN OTAC SVE GLEDAO! Siniša javio Mariji Kulić da njena kćerka IMA VRELU AKCIJU POD JORGANOM! Tresla se cijela kuća (VIDEO)

Objavio: RHT
20/02/2024 10:40 AM

Miljanin otac sve gledao

Darijan Radomirović i Miljana Kulić su uplovili u vezu na Dan zaljubljenih – 14. februara.

Miljanin otac sve gledao
Foto: youtube printscreen/miljanin otac sve gledao

Darijan joj je tada priredio iznenađenje, te ponovo priznao da je Miljana njegova simpatija. Uslijedio je prvi poljubac. Ali, Kulić je javno govorila da se opekla i da neće ulaziti u veze.

Međutim, novopečeni par nije izdržao dugo.

Miljana i Darijan su sinoć imali vrelu akciju ispod pokrivača. Iako su tvrdili da neće imati odnose, ipak su očigledno strasti bile jače.

Miljanina majka Marija Kulić oglašavala se za medije povodom veze njene kćerke sa Darijanom:

“Od zeta nema ništa. Miljana je karta za boravak i planiranje ulaska u narednu sezonu, svakom njenom rijaliti partneru dosad bila. Nemam ništa protiv toga da vrijeme provode zajedno, ali dalje od toga ne dolazi u obzir. Svi partneri od nje gledaju da izvuku neku korist. Ne mislim da je on loš, ali ne znam zbog čega su odmah ušli u vezu. Možda su željeli da daju do znanja bivšim partnerima da više nisu slobodni – rekla je Marija za „Pink.rs”, pa je nastavila o tome kako joj se Darjan uopšte i ne čini dorastao svojim godinama.

Marija se potom oglasila i nakon intimnog odnosa njene kćerke. Kako je rekla za medije, Siniša joj je prenio za vrelu akciju:

“Sve najgore bih rekla za nju! Maloprije mi je rekao Siniša, ja to nisam ni znala. Nisam gledala noćas, gledala sam dok su bili intervjui… Maloprije mi rekao Siniša, zgrožena sam! Nemam riječi – rekla je Marija Kulić.

Čitajte Hypebih.ba i Hypetv.rs, koji je najbrži portal u Srbiji i regionu, sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vijestima.
SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS