calendar

Ponedeljak 2. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
LIGA NACIJA Selektor Barbarez danas proziva u Ajndhovenu: Pred nama su velike utakmice! “SIGURAN SAM DA STVARAMO DOBRU PRIČU” IN MEMORIAM Bh. muzičar preminuo u 41. godini MAJA PROGOVORILA O POMIRENJU S CAREM: Više ne želi da šuti! Dnevni horoskop za ponedjeljak, 2. septembar 2024: Blizanci u sukobu, Lavovi donose odluke u hodu, Strijelcima stižu sjajne vijesti, a Vama? Nevjerovatan snimak: Kod Crne Gore uočen jedan od najrjeđih morskih sisara Haris Džinović je od Meline tražio samo jedno: Ona je to i poštovala sve do razvoda “GREŠKOM LJEKARA SU MI IZ VAGINE KRENULE FEKALIJE” Nikad STRAVIČNIJA ISPOVIJEST Marije Dimić u emisiji “(NE)DOKAZANI” POMIRILI SE MAJA I CAR? Odao ih jedan detalj, svi bruje o tome: “Samo ti znaš da me smiriš” Iznenada preminuo mladi bh. doktor Alen Dervišević Drama na Grbavici: Remi Željezničara i Sloge, Plavim poništen gol u 98. minuti Ja sam NAJVEĆA ŽRTVA rijalitija, jer sam se suprotstavila produkciji! Zerina Hećo nije ničiji otirač! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE: Trkali se kvadovima, pa ih najurili! Fatima se prepala za svog Elmedina! Nakon SKANDALA u Hrvatskoj! “IZ MOJE ZEMLJE NE MOŽE NIKO DA ME IZBACUJE!” Ekskluzivno oglašavanje Alena Islamovića Pojavio se SNIMAK! Ovako je splitska publika reagovala na pjesmu Bijelog dugmeta UMRO GLUMAC U 51. GODINI Prethodno imao jezivu saobraćajnu nesreću Objavljen CJENOVNIK naše starlete: Jednu uslugu naplaćuje 10.000 eura

Pjevačica hipnotisala kadrovima! Brutalne poze Džehve u teretani! (FOTO)

Objavio: RHT
19/02/2024 11:00 PM

Pjevačica hipnotisala kadrovima!

Popularna pjevačica Teodora Džehverović često objavljuje provokativne fotografije na svom instagram profilu. Naime, Džehva je ponovo pokazala čime raspolaže.

Pevačica hipnotisala kadrovima!
Pjevačica hipnotisala kadrovima!/Foto: screenshot instagram teodoradzehverovic

Obukla je uski sivi kombinezon koji je ocrtavao njene obline.

U fotografiji ispod Teodora pokazala izvajano tijelo!

Foto: screenshot instagram teodoradzehverovic

Podsjetimo, pjevačica i bivša rijaliti učesnica Teodora Džehverović žestoko je dogovorila na izjavu mlađe kolegice Eme Radujko, koja ju je gostujući u jednom podkastu potkačila.

Mnogi su se iznenadili što je Ema burno reagirala na pitanje o poređenju s Džehvom, te nije krila da joj je toga “preko glave”, jer je ona prirodna, za razliku od Teodore “koja je imala neke estetske zahvate”, a takođe istakla je da ona, za razliku od nje, nije morala da krči svoj estradni put u muzičkom takmičenju i rijaliti programu.

Tek ću progovoriti

Oglasila se i Ema:

Iskreno, ne mislim da je ona ta koja me je pogurala. Zato što sam ja prije toga već napravila svoju priču. Bila sam već jako aktuelna. Mislim da nam je to super bilo. Eto to smo onako riješile, čisto iz zabave da budemo u tom spotu”. započela je ona.

– Nismo se iskeno bavile tom temom, niti smo sad kao sjele da pričamo ,,Hej, da li ti mene kopiraš?” i šta ljudi pričaju. Ona je svjesna sebe i ja sam svjesna sebe. Prije smo se mnogo više družile, ja sam sad u obavezama, samo sam u poslu. Svaka je na svojoj strani – zaključila je Ema.

Ekipa televizije Hype nalazila se na aerodromu gde dočekujemo poznate ličnosti sa nastupa tokom vikenda. Pojavila se i Ema Radujko koju je naša novinarka Vanja Tutić upitala za estradni rat:

Nismo zakopale ratne sjekire, nismo se srele od tada.

Novinarka Hype tv joj je rekla da je Teodora odgovorila na prozivke, a Ema je odgovorila “Tek ću da pričam”:

Samo ona neka priča, ja ću tek da kažem šta imam”, rekla je Ema ekskluzivno za Hype tv.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS