calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
LUNA ĐOGANI LIJE SUZE ZBOG KĆERKE! Miljkovići otišli na odmor, evo gdje se nalaze! ALEKSANDRA I CAR ZAUVIJEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja!

“PRIJE BIH SEBE VIDJELA U SANDUKU, NEGO TEBE PORED NJE” Monstrouzne riječi majke Anđele Šparavalo

Objavio: RHT
19/02/2024 10:20 AM

Prije bih u sanduk

Anđela Šparavalo, učesnica rijalitija uplovila je u ljubavnu istospolnu vezu sa Bojanom, takođe rijaliti učesnicom.

Pre bih u sanduk
Pre bih u sanduk foto:youtube

Anđela se javno obratila porodici i rekla da je srećna sa Bojanom. Sada je stigao i odgovor Sandre Šparavalo. Riječi ove povrijeđene majke ledie krv u žilama:

“Anđela, sine, da, ja sam te naučila kako da čvrsto stojiš na zemlji, uvijek bila uz tebe, ali tada smo imale poštovanje jedna prema drugoj, odnos drugarski.

“Kroz ovo tvoje ponašanje, onom porukom si me još više unesrećila jer vidim da si izabrala put kojim ćes sama sebi uništiti život. Kažes da te ja kanalim, a mama je samo željela da vrati svoju Anđu, onu kakva je bila prva dva mjeseca, a ne da praviš od sebe nešto što nisi. “

FOTO: Printscreen


“Samo se sjeti onih naših osmjeha, kada mi kažeš samo ti mama možeš da me tako nasmiješ. Pošto si izabrala taj put, sama sebi da upropastiš život, u mojoj duši je samo patnja. Jer ja više ne prepoznajem svoje dijete. Taj moj osmjeh što znaš kakav je pretvorio se u suze i bol. Anđo sine, ti si svoj put odabrala, a ja se samo molim Bogu da ostanem zdrava tvom bratu. i da njega izvedem na pravi put, pošto tebe očigledno nisam. Uživaj u tvoj sreći, a nas si unesrećila za cijeli život. “

A što se tiče Bojane, mene ne zanima da li je ona nasilnica ili nije, radi se o tome da bi prije sebe vidjela u sanduku, nego tebe pored tog zla. A najgore što je isti spol u pitanju. Još jednom ti kažem da nikad ni ja, niti cijela porodica to neće prihvatiti” – pise “Pink.rs”

Čitajte Hypebih.ba i Hypetv.rs portal, koji je najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vijestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS