calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

Ima 53 godine i izgleda nevjerovatno: Na sebi ima samo ogrlicu

Objavio: RHT
18/02/2024 12:30 PM

Ima 53 godine

Voditeljica Heart FM-a Amanda Holden odlučila je proslaviti svoj 53. rođendan posebnim fotografijama. Pozirala je potpuno gola na litici noseći samo ogrlicu i osmijeh za ovo vruće fotografiranje. 

Ima 53 godine i izgleda nevjerovatno

Ima 53 godine i izgleda nevjerovatno / Foto: Instagram

Ranije je Amanda govorila kako se osjeća sve zgodnije što je starija i odbija pokrivati svoje tijelo.

Otkrila tajnu svog sjajnog izgleda

Ne vidim smisao gracioznog starenja. Dob je potpuno nebitna, zahvaljujući ljudima kao što je J.Lo koja je zgodna žena koja se odijeva onako kako se osjeća –  objasnila je.

Za održavanje vrhunske forme Amanda trči tri puta sedmično i svakog dana drži plank jednu minutu kako bi izgledala fantastično u bikiniju.

Imamo velike obraze u našoj porodici i dobre čeljusti. Stoga, mislim da nemam ništa protiv dokle god to tako ostane. Ne mislim da izgledam kao da imam 50, ali ne mislim da izgledam kao da imam 30!” zaključila je.

Osim tjelesne aktivnosti, Amanda pažljivo bira zdravu prehranu i vegetarijanka je.

Podsjećamo, voditeljka britanskog šou programa “Ja imam talenat” Amanda Holden , koja je “zaradila” čak 277 žalbi zbog neprimernog dekoltea, rasplakala je mnoge kraj malih ekrana. Svijet je šokirala priča da je lijepa i zgodna plavuša za koju kažu da ima bolju pozadinu od Dženifer Lopez i Kim Kardašijan, 2012. godine doživela kliničku smrt na 40 sekundi nakon rođenja ćerke Holi, zbog postporođajnih komplikacija i četiri dana je provela u komi.

BONUS VIDEO:

Avaz.ba/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS