calendar

Četvrtak 3. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Elmedin intelektualac! Igramo igre, a vas dvije ovako učite! Ovo vam je kao škola, jer nema profesora koji ovo zna Dokazano! Znate li koja je najpopularnija poza u seksu? Boba Živojinović saslušan zbog prevare: Tereti se da je na prevaru “zaradio” 600.000 eura HYPE PAPARAZZO Milan Kalinić u JEKU priče o RAZVODU proveo noć OVDJE?! Napadnuta djevojčica u Trebinju, otac izjavio: U strahu smo Mama Džehva u suzama! Sin i snaha se preselili sa bebom u Dubai! Nakon priče da se Janjušev lokal zapalio: Provjerili smo sve, šta radi i šta je poručio Terzi? ŠOK Fatima tužna došla da se igra sa papagajem, suze same krenule! “UDALA SAM SE ZA ČOVJEKA KOJEG NAJVIŠE VOLIM” Mladenci ekskluzivno za Hype TV: “Odmah smo znali da je to to” Potresno oglašavanje trudne Milice Veličković! Njene riječi tjeraju suze na oči KRISTIJAN SAZNAO DA JE KRISTINA IMALA SAOBRAĆAJNU NESREĆU! Evo kako je reagovao! Njegove riječi govore sve! Ljubav stanuje tu, ovo svi detalji početka ove velike ljubavi! Gastozz samo ima strah od Zvezdana? POZNATI STIGLI NA VJENČANJE ALEKSANDRE BURSAĆ! Pjevačice u izazovim kombinacijama, šokirale priznanjima! (FOTO) Sedam godina od smrti Donne Ares: Dostojanstvena i nepokolebljiva – Ja nisam ona što bi pala na koljena TERZINA LJUBAVNICA SE, BEZ SRAMA, JAVNO OBRATILA TRUDNOJ MILICI! Nakon što su ozvaničili vezu, Sofija poručila Veličkovićevoj samo jedno! KAKO JE NIJE SRAMOTA?! Ilda Šaulić pred solistički koncert! “Moj otac neće biti sa mnom fizički, ali će biti prisutan!”

TAJNO VJENČANJE STANIJE I ASMINA: Šerijatsko vjenčanje održano u džamiji?

Objavio: RHT
17/02/2024 10:30 PM

TAJNO VJENCANJE STANIJE I ASMINA

U medijima je odjeknula vijest da su se starleta Stanija Dobrojević i Asmin Durdžić tajno vjenčali.

Tajno vencanje
Foto: Printscreen Instagram tajno vjencanje

Naime na društvenim mrežama ksvanulabje Stanijina fotografija sa maramom preko glave, takozvanom feredžom.

Podsjetimo, Aneli Ahmić, bivša partnerka Asmina je tvrdila da je vjenčana šerijatski, dok je Durdžić tvrdio da vjenčanja nije bilo.

Tajno vencanje
foto: facebook printscreen

“Stanija i Asmin su se u tajnosti šerijatski vjenčali, ceremonija održana u Tampa Bay na Floridi u lokalnoj džamiji. Njeno novo ime ostalo je u tajnosti.” pisalo je u objavi na društvenoj mreži. Koliko je istinita ova informacija, ostaje nam da saznamo.

KARAMUJIĆ TVDI DA JE ISTJERIVAO ĐAVOLE, A NE VJENČAVAO

Mehmedalija Karamujić gostovao je kod Dejana Dragojevića u emisiji “ D-Cast sa Dejanom Dragojevićem” kada je izjavio da je bio u domu Aneli i Asmina. Tada je kako je rekao, pomagao Aneli, a ne Asminu. Kao i da on nema ovlašćenja da vjenčava. Već da liječi i pomaže.

Foto:Hype tv/ATA images Karamujić, Dejan Dragojević, Aneli Ahmić, Asmin Durdić
Foto:Hype tv/ATA images Karamujić, Dejan Dragojević, Aneli Ahmić, Asmin Durdić

Tamo sam zatekao ženu koja je izgledala kao razjareni bik. I onda dolazi do reakcije i javlja se muški glas iz nje – opisivao je Mehmedalija.

Gost je takođe jasno rekao da je on bio taj koji je otišao u dom Aneli i Asmina, kao i da je Aneli ta koja je imala problem, te da je “odreagovala” kada je krenuo da čita molitve, što bi značilo da je imala nečastive sile u sebi.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS