calendar

Ponedeljak 1. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Uspavanka riješena golom Kolo Muanija: “Trikolori” prošli u četvrtfinale OVO JE NOVI DEČKO MINE VRBAŠKI! Za četiri sezone imala je 14 partnera, sada se potpuno povukla i NESTALA! (FOTO) ŠA SAZNAO ŠTA SU MIONA I STANISLAV RADILI U HOTELU! Sve mu priznala, i to u lice, Nenad na ivici nervnog sloma! HYPE TV PROGRAM ZA UTORAK 2. JUL 2024. GODINE! City Hype vam donosi NOVE PIKANTERIJE! “Jelena MNOGO PATI zbog Duška!” Ekskluzivno! Ivka Numerolog otkrila da li će se Karleuša i Tošić POMIRITI?! (VIDEO) Smetaju vam flaše s neodvojivim čepovima? Isprobajte ovaj trik za otvaranje TAMARA ĐURIĆ PRIJAVILA DEČKA DA JU JE PRETUKAO, A ONDA ŠOK OBRT: Ovo su najnoviji detalji navodnog nasilja Jako nevrijeme pogodilo Sloveniju i uzrokovalo štetu, oluja se kreće ka BiH PRETUČENA TAMARA ĐURIĆ?! Ovog čovjeka je PRIJAVILA POLICIJI za nasilje OČEKIVANO! KONAČNI KRAJ MIONE I REPERA! Pjevačica se odlučila za Stanislava Učesnica rijalitija napala Aneli: “TI SI ABORTUS MANIJAK!” Nastao haos Žena koja je sama sebi blizankinja: Rijetki primjer himerizma koji i dalje šokira svijet Izdao upozorenje: Stiže jako nevrijeme u BiH MARKO BIJELIĆ IMA NOVU DJEVOJKU?! Sin Dragane Mirković u društvu BOMBASTIČNE PLAVUŠE! Odao ga jedan DETALJ! (FOTO) MARIJA KULIĆ STIŽE U RIJALITI! Večeras će biti haos Superkompjuter izračunao šanse Novaka Đokovića na Vimbldonu

SNIMAK SA MJESTA UBISTVA: U Zemunu patrola zatekla izrešetanog muškarca u autu

Objavio: RHT
17/02/2024 2:40 PM

SNIMAK SA MJESTA UBISTVA

Stravičan prizor u Zemunu. Na mjestu gdje je jutros ubijen muškarac (39) čula se i vriska žene s kojom je imao dijete.

SNIMAK SA MJESTA UBISTVA/ Foto: Srbija Danas/I.J.


On je izrešetan nakon svađe, a ubrzo se na licu mjesta pojavila djevojka koja je plakla i dozivala ga. Ona je policajce pitala: ” Je l’ živ?! Je l’ živ?!” a kada su joj rekli je preminuo počela je da vrišti. Djevojka je vrištala i samo ponavljala:” Pustite me! Pustite me!”

Policiji je oko 10 sati prijavljeno da se čula pucnjava. Tom prilikom patrola je zatekla muškarca u vozilu sa prostrijelnim ranama.

Ubrzo je na lice mjesta stigla i ekipa Hitne pomoći koja je nažalost mogla samo da konstatuje smrt.

Podsjetimo, i Bosna i Hercegovina je u prethodnom vremenu bila centralna tema u regiji, ali, nažalost, ni po čemu dobrom.

Posljednja u nizu crnih vijesti koja je potresla javnost jeste ubistvo Amre Kahrimanović, ugostiteljice iz Tuzle. Nju je, naočigled gostiju u njenom lokalu, upucao policijski službenik, koji, prema tvrdnjama, u tom trenutku nije bio na dužnosti.

Do kada će se slične situacije dešavati širom regije, teško je reći. Ono što se može konstatovati je da živimo u izuzetno turbulentnom i nasilnom vremenu. Nažalost, slične vijesti redovno dolaze u javnost.

BONUS VIDEO

(hypebih.ba/sd.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS