calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“PONIO SAM 92 METKA I PLANIRAO SAM SVE DA IH ISKORISTIM”! Dječak-ubica Kosta Kecmanović do detalja ispričao kako je planirao zločin u “Ribnikaru”! SKANDALOZNO – Isplivao Anelin PRLJAV VEŠ! OVO će je UNIŠTITI! Novak Đoković se oglasio o katastrofalnim poplavama u BiH ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Dobro sam skijao! “Mogao sam u tome uspjeti” SLAĐA PORŠELINA POSTALA PEDALINA! Ovakvo PONIŽENJE nije doživjela u svojoj rijaliti karijeri! IZ ARHIVA Izvještaj o poplavama u dolini Neretve iz 1937. godine: Voda je srušila brdo, odnesene kuće… OBEZBJEĐENJE JEDVA SAVLADALO TERZU! Neviđeni haos u rijalitiju! Lomi sve pred sobom i nasrće na učesnike! Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO)

RANI RADOVI ANELI: ČEKAJ DA SE SVUČEM… Objavljen video

Objavio: RHT
17/02/2024 12:55 PM

RANI RADOVI ANELI

Aktuelna učesnica rijalitija Aneli Ahmić, jedna je od glavnih tema u medijima.

Rani radovi Aneli

Foto : youtube printscreen Rani radovi Aneli

Na televiziji se pojavila kao ostavljena majka, koja se bori za svoje djete.

Naime, ona je u rijalitiju ispričala da ju je suprug Asmin Durdžić, prevario i ostavio zbog Stanije Dobrojević.

Međutim, malo ko zna da je Aneli i ranije bila pred kamerama.

Prvi put kao podrška svojoj sestri Siti Ahmić u rijalitiju “Parovi”, a onda i u emisiji “Zvezda na 24h”.

Tada je na konstataciju novinara da izgleda seksi rekla:

“Čekaj da se svučem pa da vidiš koliko sam seksi”, rekla je Aneli.

Pritom, Ahmićeva u tom trenutku ima smeđu kosu i više kilograma, ali je očigledno da je oduvjek htjela da bude “zvezda” pa makar i na 24 sata.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Podsjetimo, Aneli je u rijalitiju uplovila u ljubavnu vezu sa Markom Janjuševićem, sa kojim planira budućnost.

Nedavno je u rijalitiju izjavila i da ju je suprug, sa kojim je šerijatski vjenčana kako kaže tukao.

U svojoj izjavi navela je da ju je Asmin tukao za vrijeme sahrane njenog oca. Ovo je podiglo sve na noge a Janjuš je čak i zaplakao.

Podsjetio Marko Janjušević Janjuš nastupao je sinoć na “Ljubavnoj Elitoviziji” sa svojom djevojkom Aneli Ahmić, nakon čega su jedno drugom izrecitovali stihove koje su odabrali. Janjuš je putem stihova saopštio Aneli da želi da ona bude njegova supruga.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS