calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“Ivan i Jelena NISU RAZVEDENI!” Izabela Alijoski o AFERI sa Gastozom “Dobila sam poziv da uđem!” Marija Kulić otvoreno o Zoli i detaljima iz njihovo zajedničkog života! ONA JE BUDALA ŠTO GA POZNAJE! OVDJE JE SVA TAKTIKA RIJALITIJA OTKRIVENA? Karić: Želim vezu, ti Anđo samo odbijaj prvi mjesec Isprobajte genijalni način brzog sušenja odjeće u zatvorenom prostoru Pakao je iza nje: Spavala sam na podu, njegova mama me mučila! Pjesme sam morala zaboraviti! Uništio mi je život Jana i Fatima pričaju uz kafu: Uvijek sam se pitala gdje one što žive u zgradama suše veš? Melina je uvijek šarala! Udarale su me, prijetile mi, ali najgori su oni iz rijalitija Teška saobraćajna nesreća u Hrvatskoj: Poginula bh. državljanka Elmedin naređuje Jani i objašnjava njene današnje zadatke! Sve imate k’o u bajci, a hrčeš do 10 Kija Kockar se pohvalila: Završila prvu godinu Pravnog fakulteta i to ne bilo kakvim prosjekom Nekada je bila velika zvijezda, a sada jede u narodnoj kuhinji?! Bebi Dol na rubu egzistencije?! Širom BiH danas nagla promjena vremena: Osjetan pad temperature i udari vjetra UČESNICA RIJALITIJA JAVNO PREVARILA MOMKA! Završila u krevetu s cimerom, vrela akcija naočigled svih! Dnevni horoskop za 28. septembar 2024: OVAN DEFINIŠE PRAVILA, LAVA MUČE PROBLEMI IZ PROŠLOSTI, RIBAMA LJUBAVNA KRIZA Aleksandar Stanković: Depresija je kad tri mjeseca čekaš da ti petnaest minuta bude bolje Iskra u Bugojnu čeka bh. zvijezde, dolazak potvrdile brojne legende

“POSTOJE I NAD MAĆEHAMA MAĆEHE!” Karleuša ZGAZILA Svetlanu Ražnatović OVIM RIJEČIMA

Objavio: RHT
16/02/2024 10:30 PM

POSTOJE I NAD MAĆEHAMA MAĆEHE

Pjevačica Dragana Mirković održava svoj prvi od dva koncerta u Areni večeras u Beogradu.

Hype televizija je na licu mjesta i ekskluzivno imamo informacije sa lica mjesta.

Foto:ATA images POSTOJE I NAD MAĆEHAMA MAĆEHE
Foto:ATA images

Jelena Karleuša je među prvima stigla da podrži Draganu Mirković, i to u kratkoj mini suknji i bijeloj limuzini

Ni večeras nije htjela nikog da štedi pa je malo progovorila o kolegijalnosti. Budući da je ona sama vrlo kolegijalna i tim povodom je večeras u Areni podrška Dragani Mirković. Ekskluzivno za Hype tv je izjavila:

Ona je daleko od poštenog i kolegijalnog, ali postoje i nad maćehama maćehe, šta da kažem na tu temu.

Foto:Hype tv

“Čekalo se par dana pred izlazak dva moja albuma, a ona mi je tada namjerno strajkovala kanal tri puta jer nisu uspjeli da me spriječe u namjeri da napravim ono što sam napravila“, rekla je JK za Hype.tv.

Podsjetimo, večeras Dragana Mirković proslavlja i 40 godina svoje karijere.

“CECA UMIJEŠANA I U RUŠENJE KARLEUŠINOG JUTJUB KANALA!”

“Autori mogu oboriti Svetlanin Jutjub kanal jer vlasništvo nad fonogramima nije njeno, pričam u ime naših autora, nego je vlasništvo PGP i ostalih izdavačkih kuća, ali nam to nije bila namjera i nismo radikalizovali slučaj, ipak bi bilo sramota da jedna od najvećih balkanskih zvijezda nema svoj jutjub kanal. Njen tim štiti i Aleksandra Radulovića Futu i bili su nemilosrdni prema Jeleni Karleuši. Za razliku od njih nama je posljednja opcija digitalna opomena, narodski rečeno rušenje kanala. Ali svako ima svoju politiku poslovanja” – istakao je direktor Marić za Kurir.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS