calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“NJEGOVU KUĆU ČUVA POLICIJA! Od koga? Od nas?” Mještanin Dubone o jezivim detaljima MASAKRA u kojem je izgubio BRATA “Roditeljima nisu dali da priđu svojoj djeci koja su nepomično ležala svuda po ulici” (VIDEO) EVO KOJI JE PJEVAČ PRODAO NAJVIŠE ULAZNICA U HRVATSKOJ! Aca Lukas na petom mjestu samo zbog ovoga, a klubove puni! Vremenska prognoza za danas: Planirajte izlet i kupanje ANĐELA JOVANOVIĆ POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK! Glumica blista, oduševila pratioce izgledom, evo kako izgleda u kupaćem kostimu! (VIDEO) Tragičan epilog potrage: Tijelo ženske osobe koja je nestala nakon sudara broda i čamca izvučeno iz Save DNEVNI HOROSKOP ZA 6. JULI 2024: Rakovi u gužvi, Blizance očekuje iznenadan obrt “TRUDILI SU SE DA ME MALTRETIRAJU” Gastoz iznio šokantne detalje pakla kroz koji je prošao u pritvoru, evo šta su mu sve radili Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom!

MILJENICA JELENE KARLEUŠE! “Ima strašan talenat!” Diva joj predviđa spektakularnu karijeru

Objavio: RHT
16/02/2024 5:50 PM

Miljenica Jelene Karleuše

Pop diva, Jelena Karleuša, nedavno je javno na svom Instagram storiju prokomentirala koji joj izvođači sa scene mogu biti konkurencija u izboru za pjesmu Evrovizije.

Tada je izjavila da pop pjevačica Anđela Ignjatović Breskvica ima talenat, ali i da je u rukama kafanskih menadžera koji uništavaju karijere.

Miljenica Jelene Karleuše
Miljenica Jelene Karleuše! Foto: instagram/printscreen

“NAJ KRINDŽ & KISELINA ZVUK, lažna Cakana i grupa Ladarice, zvuk koji nema nikakvu poentu na ovoj vrsti evropskog takmičenja, promašen tekst i paše muzički retro pravac, slatka talentovana djevojka u kandžama kafanskih menadžera i savjetodavaca poznatih po uništavanju karijera. Šteta” napisala je JK.

Breskvica nije ostala dužna, te je na Instagram storiju objavila pjesmu Svetlane Cece Ražnatović kao prozivku. Potom dodala stori koji u prevodu znači “Gledaj svoja posla”.

ONA JE MILJENICA JELENE KARLEUŠE

Ipak, JK je u tom storiju otkrila i da je njen favorit za izbor za pjesmu Evrovizije Zorja Pajić:

NAJVEĆE ŠANSE ZA USPJEH

“Strašan talenat i pomalo filmska 007 muziika, moj favorit i po mom unutrašnjem osjećaju njeno vrijeme dolazi”

Foto:Instagram printscreen Miljenica Jelene Karleuše! Diva joj
predviđa blistavu karijeru

Đorđe Ćulafić “Džordži” je ime koje se takođe našlo na spisku JK u superlativu:

“Momak koji ima X faktor ali po američkim standardima, neću mu savjetovati da ide preko bare gdje će ga cijeniti nego ću mu pružiti podršku jer ovakvi talenti su neophodni kako bi se ugasio požar seljane i džukačke muzike na Balkanu”.

BONUS VIDEO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS