calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

DAN ZALJUBLJENIH! Katarina Živković od dečka dobila nakit! Ni pjevačica se nije obrukala!

Objavio: RHT
14/02/2024 2:00 PM

Dan zaljubljenih!

Katarina Živković obradovala se kada je za Dan zaljubljenih od svog dečka dobila skupocjeni nakit.

Naime, pjevačica je od partnera dobila nakit. U pitanju je komplet narukvica i minđuše popularnog brenda, “Cartier”, čije cijena iznosi oko 1.500 eura. A koji je sada jako popularan među pjevačicama mlađe generacije. Nije ni pjevačica bila praznih ruku. Već se potrudila da svom dragom kupi adekvatan poklon. Odabrala je kaiš “LV” marke, tompus i viski.

Kako pjevačica večeras ima nastup na Zlatiboru, njen dečko je odlučio da pođe i on. Da ne budu razdvojeni baš za ovaj dan, on je odlučio da je iznenadi i pridruži joj se. Tako da će Dan zaljubljenih provesti zajedno.

Dan zaljubljenih

– Za mene se današnji dan ne razlikuje puno od prethodnih. Mi ne čekamo 14. februar ili 8. mart da bismo jedno drugog obradovali. Svakoga dana treba da se slavi ljubav, a ne samo danas. Ja danas slavim Svetog Trifuna i u to ime popiću čašu dobrog vina. Kada su pokloni u pitanju, prihvatiću da bude Dan zaljubljenih – rekla je kroz smijeh za Hypetv portal Kaća.

Inače, pjevačica je godinama od javnosti uspjevala da sakrije da ima dečka. Tek je nedavno prvi put priznala da ima ljubav koja traje i da joj je taj čovjek velika podrška i mentor.

Pjevačica planirala udaju

– Ja sam godinama zaljubljena i ljubav mi je uzvraćena od strane jednog divnog muškarca za kog slobodno mogu da kažem da je ljubav mog života, da je moja podrška, da je moj mentor. Od njega sam dosta učila i učim još uvijek, tako da sam jako srećna što ga imam – rekla je pjevačica.

Podsjetimo, krajem 2023. godine Katarina je bila u epicentru dešavanja. Zbog objave koja je pokrenula temu o “mogućem” braku, svi su je spominjali.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS