calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
”SVE JE TO DOGOVOR” ŠOKANTNO! Marija Kulić RASKRINKALA TAJNI PLAN Ivana i Jelene: “To su smislili da zarade pare” ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Nećete vjerovati KOLIKO novca je Iva Grgurić pukla na estetske operacije da bi promijenila LIČNI OPIS (VIDEO) MILE KITIĆ IMAO INTIMNE ODNOSE ZA PARE Pjevač sve priznao: Za noć mi je platila 7.000 eura Imitirao i provocirao Novaka, pa dobio životnu lekciju: Razbjesnio Đokovića, zato sad šuti kao zaliven! Tužna životna priča junaka Eura: Živio na ulici i bio gladan JELENA PREVARILA IVANA MARINKOVIĆA?! Bila intimna sa cimerom, razvod u najavi! JOŠ JEDNA ŽURKA ZA PAMĆENJE! Aca Lukas dokazao zašto je kralj svog zanata! Bit će izdvojeno gotovo 100.000 KM: Grad Sarajevo nabavlja Ćiru od pedofila?! “NJEGOVU KUĆU ČUVA POLICIJA! Od koga? Od nas?” Mještanin Dubone o jezivim detaljima MASAKRA u kojem je izgubio BRATA “Roditeljima nisu dali da priđu svojoj djeci koja su nepomično ležala svuda po ulici” (VIDEO) EVO KOJI JE PJEVAČ PRODAO NAJVIŠE ULAZNICA U HRVATSKOJ! Aca Lukas na petom mjestu samo zbog ovoga, a klubove puni! Vremenska prognoza za danas: Planirajte izlet i kupanje ANĐELA JOVANOVIĆ POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK! Glumica blista, oduševila pratioce izgledom, evo kako izgleda u kupaćem kostimu! (VIDEO) Tragičan epilog potrage: Tijelo ženske osobe koja je nestala nakon sudara broda i čamca izvučeno iz Save DNEVNI HOROSKOP ZA 6. JULI 2024: Rakovi u gužvi, Blizance očekuje iznenadan obrt “TRUDILI SU SE DA ME MALTRETIRAJU” Gastoz iznio šokantne detalje pakla kroz koji je prošao u pritvoru, evo šta su mu sve radili Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu

Uhapšena petočlana porodica u BiH, poznati detalji privođenja

Objavio: RHT
14/02/2024 12:30 PM

Uhapšena petočlana porodica

Pripadnici Policijske uprave Banjaluka i Jedinice žandarmerije danas su uhapsili Banjalučanina S.T. za kojim je raspisana centralna potjernica za četiri krivična djela. Uhapšena petočlana porodica ubraja članove T.T., T.T., O.T. i B.T. koje, terete za više krivičnih djela.

Uhapšena petočlana porodica u Banjaluci / Foto: Ilustracija

Napomenimo i to da su aktivnosti su izvedene pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka. Sve na osnovu naredbi Osnovnog suda u Banjaluci.

Detalji hapšenja porodice

“S.T. iz Banjaluke, lišen je slobode, jer je za istim raspisana centralna potjernica od strane Osnovnog suda u Banjaluci zbog počinjenog krivičnog djela proganjanje, te zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivična djela ugrožavanje sigurnosti, oštećenje I oduzimanje tuđe stvari, lažno prijavljivanje krivičnog djela i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Proganjao bivšu djevojku

Međuostalim, dodaju da su u pretresu stana u Banjaluci, koji koriste osumnjičeni kojom prilikom su pronađeni i oduzeti predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem navedenih krivičnih djela.

Uhapšena porodica u Banjaluci / Foto: Ilustracija

“U toku je kriminalistička obrada navedenih lica, a o lišenju slobode lica S.T. obaviješten je Okružni centar Sudske policije Banjaluka”, navode iz policije.

Uhapšena petočlana porodica su kako nezvanično saznajemo, u pitanju su supružnici, njihove dvije kćerke i sin kojeg terete za proganjanje bivše djevojke, a koji se nije odazivao na poziv suda.

Podjećamo, pet osoba uhapšeno je danas u policijskoj akciji u Banjaluci, potvrđeno je medijima. Akciju je izvjela Policijska uprava Banjaluka, a jedna od uhapšenih osoba je muškarac za kojim je raspisana centralna potjernica, a osim njega policija je u tom gradu uhasila još četiri osobe.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Nezavisne.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS