calendar

Četvrtak 3. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Elmedin intelektualac! Igramo igre, a vas dvije ovako učite! Ovo vam je kao škola, jer nema profesora koji ovo zna Dokazano! Znate li koja je najpopularnija poza u seksu? Boba Živojinović saslušan zbog prevare: Tereti se da je na prevaru “zaradio” 600.000 eura HYPE PAPARAZZO Milan Kalinić u JEKU priče o RAZVODU proveo noć OVDJE?! Napadnuta djevojčica u Trebinju, otac izjavio: U strahu smo Mama Džehva u suzama! Sin i snaha se preselili sa bebom u Dubai! Nakon priče da se Janjušev lokal zapalio: Provjerili smo sve, šta radi i šta je poručio Terzi? ŠOK Fatima tužna došla da se igra sa papagajem, suze same krenule! “UDALA SAM SE ZA ČOVJEKA KOJEG NAJVIŠE VOLIM” Mladenci ekskluzivno za Hype TV: “Odmah smo znali da je to to” Potresno oglašavanje trudne Milice Veličković! Njene riječi tjeraju suze na oči KRISTIJAN SAZNAO DA JE KRISTINA IMALA SAOBRAĆAJNU NESREĆU! Evo kako je reagovao! Njegove riječi govore sve! Ljubav stanuje tu, ovo svi detalji početka ove velike ljubavi! Gastozz samo ima strah od Zvezdana? POZNATI STIGLI NA VJENČANJE ALEKSANDRE BURSAĆ! Pjevačice u izazovim kombinacijama, šokirale priznanjima! (FOTO) Sedam godina od smrti Donne Ares: Dostojanstvena i nepokolebljiva – Ja nisam ona što bi pala na koljena TERZINA LJUBAVNICA SE, BEZ SRAMA, JAVNO OBRATILA TRUDNOJ MILICI! Nakon što su ozvaničili vezu, Sofija poručila Veličkovićevoj samo jedno! KAKO JE NIJE SRAMOTA?! Ilda Šaulić pred solistički koncert! “Moj otac neće biti sa mnom fizički, ali će biti prisutan!”

O PROPALOM BRAKU! Janjuš progovorio o razvodu od Ene, pa se dotakao i Aneli!

Objavio: RHT
14/02/2024 10:30 AM

O propalom braku sa Enom

Marko Janjušević Janjuš progovorio je o propalom braku sa Enom, koju je javno prevario sa Majom Marinković, a sada je priznao: Ispao sam loš!

O propalom braku sa Enom / Janjuš / Foto: Printscreen Youtube

Naime, on je odlučio da stavi sve karte na sto i objasni kako je došlo do njegovog raspada braka sa Enom. Janjuš je progovorio o propalom braku sa Enom, sa kojom je prošle godine uspio da izgladi koliko toliko odnose, da su nastavili život pod istim krovom.

 Moj partner u mom braku je bio najidealniji, ja sam sve loše radio. Ja sam čovjek koji je sklon porocima i koji vjeruj mi pokušao da se skloni od nekih stvari. Meni đavo ne da mira. Meni je životni cilj u životu da se treba samo zaje*avati. Ko nama garantuje do kad ćemo živjeti, ako meni odgovara nešto onda sam ja sretniji i normalniji za druge – kaže Janjuš i potvrđuje ono što stalno priča: Ispao sam loš!

Odnos sa Aneli

Nakon teme o propalom braku, Janjuš se sada dotakao svog odnosa sa Aneli Ahmić sa kojom ima turbolentan odnos. Oni se čas svađaju, čas mire. Sada su u nekoj mirnoj luci, ali do kada videćemo. Janjuš i dalje tvrdi: Ispao sam loš!

Aneli / Foto: Printscreen Youtube

– Ja ću pričati o svom odnosu sada. Otkako sam u vezi dosta sam promenio stvari u razmišljanju i odnosu sa svojim partnerom. Ranije je bilo samo jebanje majke. Ja smatram da je ovo najidealnija veza koju sam imao do sada. Znam je kada je bila slobodna i od kada je sa mnom. To su dve iste osobe. Ona kaže da se promenila tokom braka. Ovde pričaju ljudi koji imaju probleme u svojim odnosima. Voleo bih da promenim stvari na bolje – rekao je Janjuš koji se i dalje drži one svoje rečenice kada je u pitanju brak. Ispao sam loš!

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS