calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Mesi ga držao u rukama kao bebu, sada vrijedi 90 miliona evra! VESNA ZMIJANAC U LOŠEM STANJU?! Pjevačici naglo pozlilo, otkazani nastupi! Ova 2 horoskopska para su stvorena za VJEČNU LJUBAV: Rođeni su jedno za drugo “NE LJUTITE SE, JA NIKAD NE BIH…” Anja Bla nije mogla više da izdrži, odlučila da iznese sve nakon raskida sa Bakom Prasetom i otvori dušu NOVAK JE NAMJERNO IZGUBIO Nove “optužbe” na Đokovićev račun, razlog je nevjerovatan Ronilac uspio snimiti trenutak hranjenja mladunčeta plavog kita ANELI AHMIĆ HITNO IZVELI IZ RIJALITIJA! Otkriveno zašto je morala kod doktora MIONA GRIZLA ŠA, ON ZAVRŠIO U UŽASNIM BOLOVIMA! Skočila na njega zbog Stanislava, pokazala agresivno ponašanje, reper van sebe Zastrašujući trend u BiH: Ismijavanje vršnjaka na Instagramu BIZARNO, PRIZOR TJERA NA POVRAĆANJE! Deseingerici fan lizao… Šok nad šokovima EURO 2024. Mbape: Svi znaju koliko se divim Ronaldu! Grizman “pod paljbom” BROJIMO SITNO! PRIPREME ZA NAJVEĆI RIJALITI NA BALKANU “IMANJE” SU POČELE! Donosimo vam ekskluzivan video sa lica mjesta (VIDEO) ŠA OTKRIO DA IMA OZBILJAN ZDRAVSTVENI PROBLEM ŠOK PRIZNANJE O NATI BEKVALAC! NJENA SESTRA RAZVEZALA JEZIK! Iznijela sve detalje o njihovom odnosu:”Bila je grozna prema meni maltretirala me je” STRAVA I UŽAS NA POZNATOJ PLAŽI Morski pas napao žene u PLIĆAKU Prilika za Banjalučane: Na ovim fakultetima još ima mjesta za upis

KOJU ŠKOLU JE ZAVRŠILA JELENA KARLEUŠA! Ovaj detalj o pop divi je malo ko znao

Objavio: RHT
14/02/2024 9:29 AM

Koju školu je završila Jelena Karleuša?

Pop diva, Jelena Karleuša, je brižna majka, a znate li šta je po obrazovanju?

FOTO: Printscreen instagram, koju školu je završila Jelena Karleuša

Poslije osnovne škole upisala je Zemunsku gimnaziju, ali joj se tamo očigledno nije dopalo, pa se ispisala iz prestižne obrazovne ustanove. 

Zemunske gimnazije se rado sjećam, pogotovo razredne i direktora, koji su bili odvratni. Nije tačno da su me izbacili, ja sam samu sebe izbacila iz više razloga. Nisu dali djevojkama da se šminkaju, ne smije minić da se nosi, ne smije plava kosa, ne smije da se priča na času, ne smije da se jede na času… ‒ pričala je JK na početku karijere.

Iako je bila odličan đak, njeno školovanje se poremetilo, ne samo zbog strogih pravila, već i zbog činjenice da je već sa 16 godina snimila prvi album.

Gimnaziju je zamijenila Politehničkom školom na Novom Beogradu, gdje je tada živjela. Upisala je mašinski smijer, no, ni tu se nije dugo zadržala.

Koju školu je završila Jelena Karleuša?

Poslije tri mjeseca obrela se u turističkoj srednjoj školi, koju je završila vanredno.

Više sam pjevala nego što sam bila na časovima – našalila se pjevačica, koja je pohađala i muzičku školu.

Uprkos poteškoćama, Karleuša je uspjela da stigne do diplome. 

Inače, Karleuša je nedavno za Hype ekskluzivno progovorila o tome kako joj Ceca Ražnatović neprestano podmeće nogu i pokušava da joj uništi karijeru, ali bezuspješno.

– Ja ne znam ko je Cecu probio, niti me to interesuje. Ali znam da sam ja u jednom opsesivnom životnom stanju sje*avanja te osobe dok mogu i dok imam snage. Najmanje što je zaslužila jeste da to radim doživotno – rekla je JK ekskluzivno sa aerodroma.

Foto: Printscreen Instagram

CECA POKUŠAVA DA JOJ UNIŠTI KARIJERU

Upitali smo je i za reakciju na gašenje svog YouTube kanala.

– To je namjerno odrađeno, tako to rade ljudi koji ne mogu da pobijede velike igrače rezultatima, hitovima i pesmama, nego moraju takve niske udarce da čine.

– Naravno, naneli su mi veliku štetu, ali ja sam posvetila život da činim njima štetu.

-Ja sam najistrajnija osoba i sve što radim radim do kraja, to su sve p*čke da vam kažem. Ali ono što razlikuje mene od njih jeste to što ja radim sve direktno, kako i treba sa tim smradovima! – kazala je Jelena.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS