calendar

Ponedeljak 1. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Uspavanka riješena golom Kolo Muanija: “Trikolori” prošli u četvrtfinale OVO JE NOVI DEČKO MINE VRBAŠKI! Za četiri sezone imala je 14 partnera, sada se potpuno povukla i NESTALA! (FOTO) ŠA SAZNAO ŠTA SU MIONA I STANISLAV RADILI U HOTELU! Sve mu priznala, i to u lice, Nenad na ivici nervnog sloma! HYPE TV PROGRAM ZA UTORAK 2. JUL 2024. GODINE! City Hype vam donosi NOVE PIKANTERIJE! “Jelena MNOGO PATI zbog Duška!” Ekskluzivno! Ivka Numerolog otkrila da li će se Karleuša i Tošić POMIRITI?! (VIDEO) Smetaju vam flaše s neodvojivim čepovima? Isprobajte ovaj trik za otvaranje TAMARA ĐURIĆ PRIJAVILA DEČKA DA JU JE PRETUKAO, A ONDA ŠOK OBRT: Ovo su najnoviji detalji navodnog nasilja Jako nevrijeme pogodilo Sloveniju i uzrokovalo štetu, oluja se kreće ka BiH PRETUČENA TAMARA ĐURIĆ?! Ovog čovjeka je PRIJAVILA POLICIJI za nasilje OČEKIVANO! KONAČNI KRAJ MIONE I REPERA! Pjevačica se odlučila za Stanislava Učesnica rijalitija napala Aneli: “TI SI ABORTUS MANIJAK!” Nastao haos Žena koja je sama sebi blizankinja: Rijetki primjer himerizma koji i dalje šokira svijet Izdao upozorenje: Stiže jako nevrijeme u BiH MARKO BIJELIĆ IMA NOVU DJEVOJKU?! Sin Dragane Mirković u društvu BOMBASTIČNE PLAVUŠE! Odao ga jedan DETALJ! (FOTO) MARIJA KULIĆ STIŽE U RIJALITI! Večeras će biti haos Superkompjuter izračunao šanse Novaka Đokovića na Vimbldonu

ALEKSANDAR JE S NJOM? Severina pokazala kakvo ju je dirljivo iznenađenje dočekalo u hotelu

Objavio: RHT
12/02/2024 6:00 PM

Severini posljednjih sedmica nije lako. Vrhovni sud ukinuo je presudu Županijskog suda u Splitu te sina Aleksandra, kojeg je pjevačica dobila u vezi s bivšim partnerom Milanom Popovićem, ponovno povjerio ocu.

Podrška pjevačici stiže sa svih strana, a sad je pokazala kakvo ju je iznenađenje dočekalo u hotelu.

Na Instagramu je pokazala da ju je u jednom hotelu u Opatiji dočekao šampanjac i torta s porukom.

‘Severina, Aleksandar, dobrodošli’, stoji na čokoladnoj torti, a uz to je dopisan citst koji pjevačica uvijek dijeli na društvenim mrežama, a koji poručuje: ‘Ljubav se ljubavlju vraća’.

Je li Aleksandar s njom kako torta sugeriše ili je dodavanje njegovog imena samo izraz podrše, Severina nije otkrila, a nije podijelila ni zajedničke fotografije, budući da joj je to sudski zabranjeno.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Story.hr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS