calendar

Utorak 2. Jul, 2023

“NADA POSLJEDNJA UMIRE” Indira Levak godinama vodila bitku za potomstvo, planira da usvoji dijete

Objavio: RHT
11/02/2024 6:30 PM

Pjevačica Indira Levak (50) jednom prilikom je ispričala da je razmišljala da usvoji dijete, budući da do sada nije uspjela da se ostvari u ulozi majke.

– Više od svega sam željela da se ostvarim kao majka, ali ne možemo protiv onoga kako Bog zapiše. Dugo razmišljam o usvajanju djeteta i smatram da je to nešto predivno. Mnogo djece nema porodicu i krov nad glavom, tako da bih voljela da se kockice slože i da mi se ta želja uskoro ispuni – ispričala je Indira.

Ona je takođe istakla da bi ona i njen suprug Miro bili sjajni roditelji.

– Imamo nekoliko prijatelja koji su zbog toga prošli pravi pakao i poručili nam da ne bi to više nikada ponovili. S te strane malo oklijevamo, jer smo oboje emotivci, ali ohrabrio nas je i rasplakao nedavni dokumentarac o Sergeu Ibaku, košarkašu Toronto Raptorsa. On je odrastao u presiromašnom Kongu, gdje djeca spavaju na ulicama ili zemljanim podovima u skučenim prostorima, s jednim obrokom dnevno, bez odgovarajuće medicinske pomoći. Vidjećemo šta će donijeti budućnost – pričala je pjevačica.

– Kod mene taj osjećaj tinja od najranije mladosti, a ja još nisam prihvatila da mi nije suđeno. Nada umire posljednja! – izjavila je.

BONUS VIDEO:

Hypetv/Blic.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS