calendar

Ponedeljak 8. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
VELIKO SLAVLJE U DOMU STANIJE! Starleta potvrdila sretne vijesti, očekuje se Asminovo oglašavanje! (FOTO) ALEKSANDRA MLADENOVIĆ ZARADILA MILION! Priznala šta je sve morala da radi Drama u Sarajevu: Ranjen muškarac, policija traga za osobom koja je pucala u Sokolović-Koloniji KĆERKA ZDRAVKA ČOLIĆA U HOT IZDANJU! Una se utegla u minić i objavila vrele kadrove! (FOTO) Novak Đoković je proglašen za šampiona svijeta! SKANDALOZNO PONAŠANJE STANISLAVA! Gura psa, raskrinkano njegovo pravo lice, gledaoci traže kaznu! “ŽELJE MOG MUŠKARCA SU VAŽNE” Melina Džinović konačno riješila da progovori o svemu! SVE JE BILA PREVARA! Dragana Mirković se hitno oglasila i saopštila šokantne vijesti! Influenserka Tatjana Jo iskreno: Vodite računa kada ostavljate negativne komentare na društvenim mrežama to može biti jako OPASNO! SKANDAL! MAJA MARINKOVIĆ BILA INTIMNA SA OVIM UČESNIKOM U ŠTEKU?! Procurili šokantni detalji NUDI NAGRADU OD 25.000 EURA! Baka Prase se oglasio nakon što je pokraden, otkrio nove detalje pljačke Muškarac ušao u rijeku Drinu i nije izronio, na terenu policija i vatrogasci “ODGURNUO ME JE, UPLAŠILA SAM SE ZBOG MOG BIVŠEG SUPRUGA” Tamara Đurić o incidentu, otkrila javno ko je muškarac koji je napravio haos BAKA PRASE POKRADEN! Jutjuberu upali u kuću, policija hitno reagovala: “Šteta je 250.000 EURA, čuvao sam za spot sa Vojažem” BRUTALAN OBRT UOČI FINALA! Evo ko je nominovan za izbacivanje, nastao muk nakon što je voditeljica pročitala ime! Najsretniji dani u julu za svaki horoskopski znak

EKSKLUZIVNO! Kristina Spalević primljena u bolnicu! Hype televizija na licu mjesta! (FOTO)

Objavio: RHT
07/02/2024 4:30 PM

Tačno u 15 časova u porodilište Dragiša Mišović stigla je Kristina Spalević, koja za danas ima zakazan carski rez.

Ona je stigla u pratnji Kristijana Golubovića, jednogodišnjeg sina Konstantina, ali i svog novog kučeta koje je sve vrijeme lajalo iz auta. Ekskluzivno pred kamerama Hype televizije, ona je otkrila kako se osjeća, ali i koje ime su odabrali za svog nasljednika.

 Sinoć smo razgovarali o imenima i onda smo čuli da je jedan sveštenik koji se zvao Konstantin kao naš prvijenac, prekrstio dobio je ime Kiril. Tada nam je kvrcnulo, da će se beba upravo tako i zvati. Svi imamo imena sa početnim slovom K – rekla je kratko Kristina za Hype televiziju i osvrnula se na to koliko joj je teško da se odvoji od sina i ode u porodilište.

– Ovo nam je prvo odvajanje, teško mi je zbog njega. Sa druge strane, bar ću malo da se odmorim u bolnici jer mi je u posljednje vrijeme baš teško da ga dižem – kaže Kristina pred sam porođaj, a Kristijan se ubacuje i pokazuje svoju novu frizuru.

 Jutros sam išao kod frizera, ofarbao sam se u drečavo žuto i napisao 4 k kao znak naših početnih imena. Jedva čekam sina, i već sam isplanirao cijelu noć ću da slavim. I za sve one koji pitaju koliko ćemo djece imati, imaćemo još jedno, jer idemo na djevojčicu – objasnio je Kristijan i otpratio Kristinu do samih ulaznih vrata u porodilište.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS