calendar

Utorak 1. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Kao preslikan: Ljudi u nevjerici koliko sin Bobana Rajovića liči na pjevača Ako si mislio pobjeći ulazim ti na žurku šugo? Mirza Hatić ulazi da Kadri objasni neke stvari! Sve za ljubav: Fatima aminovala da dođe treća žena! Sarajevo: Sudar dva automobila na raskrsnici kod Željezničke stanice Kontroverzni lijek uništava Kristinu Agileru, javnost zabrinuta: Je li to stvarno ona? Otkrivamo s kim je sada već bivša supruga prevarila Milana Kalinića? Kad treća žena ulazi u Elmedinov harem? Ovo je njegova budućnost, sada je to svima jasno! FATIMA I JANA U ŠOKU! OVDJE SADA ŽIVE SAVA I ADRIANA! Džehverovići preko noći napustili Srbiju i otišli za Dubai, njihova porodica neutješna! (FOTO) CITY HYPE: Aca Živanović ekskluzivno za Hype otkrio da čeka treće dijete! Prvi intervju Vladimira Tomovića, nakon medijske ilegale Fatima ronca: Jano, ja čim sve završim, ti se pojaviš i glumiš radnicu! Imaš li obraza?! POTRESNA OBJAVA PJEVAČICE! Nadežda Biljić se slomila pa samo izustila: “U šoku sam…” Anđela ovdje otkrila da želi bebu u rijalitiju? Zvezdan sve priprema da joj saspe u lice Šta su pokazali podaci Federalnog zavoda za statistiku: Evo koliko je u augustu bilo turista Regionalni mediji pišu: Nastavak filmske trilogije “Kafana na Balkanu” željno se iščekuje u Hrvatskoj ĐOKOVIĆ PONOVO U KINI Novak stigao u Šangaj, evo kako su ga dočekali (VIDEO) Primož Ulaga: Lijepo je u Sarajevu, vraćaju mi se sjećanja na početak Olimpijade

Janjuš se slomio zbog smrti brata Mihaila: Da mogu da vratim vrijeme pitao bih ga samo “ZAŠTO?”

Objavio: RHT
04/02/2024 10:00 AM

Marko Janjušević Janjuš progovorio je u emisiji “Magazin in” o bratu Mihailu, koji je prije nešto više od mjesec dana izvršio samoubistvo.

FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ/RINGIER/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Janjuš je ispričao kako je provodio svoje vrijeme nakon napuštanja Elite.

– Napolju sam bio 20 dana sa svojom kćerkom. Nju najviše na svijetu volim. Ja sam bio u stanju kada nisam mogao ništa da joj pružim. Polupan sam, nisam sretan i ne mogu da glumim sreću. Ja sam se trudio ali bilo mi je jako teško. Ona razumije…vidi… zato mislim da je bolje što sam u ”Eliti” da se ovdje oporavljam, a ne napolju gdje će me ona gledati. Bolje mi je što boravim u rijalitiju, što imam Aneli koja mislim da me iskreno voli i pomaže mi u svemu. Vezao sam se za nju, mislim da to ništa nije loše – rekao je Janjuš.

– Krivicu za ovo što se dogodilo ne osjećam. Osjećam krivicu zašto nisam više vremena provodio sa njim… razgovarao… Mislim da sam možda mogao da mu pomognem. Da sada mogu da vratim vrijeme pitao bih ga samo ”ZAŠTO”! Eto to… to mi ne ide u glavu, zašto…! Nisam dobro, iskreno! Trebaće dosta vremena da prođe da se oporavim – rekao je Janjuš, pa se osvrnuo na roditelje:

– Moja majka i otac sjede kod kuće, gledaju sliku sina koji je preminuo… i on se nalazi na 300 metara, ali nije živ. Ja sam sada najveća utjeha mojim roditeljima nakon svega ovoga – rekao je Janjuš kroz suze.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Blic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS