calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Tragičan epilog potrage: Tijelo ženske osobe koja je nestala nakon sudara broda i čamca izvučeno iz Save DNEVNI HOROSKOP ZA 6. JULI 2024: Rakovi u gužvi, Blizance očekuje iznenadan obrt “TRUDILI SU SE DA ME MALTRETIRAJU” Gastoz iznio šokantne detalje pakla kroz koji je prošao u pritvoru, evo šta su mu sve radili Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale

KAKO IH NIJE SRAMOTA? Maca oštro o Severini i Milanu Popoviću, Baki Prasetu i Desingerici! (VIDEO)

Objavio: RHT
03/02/2024 2:00 PM

Ekskluzivno na Hype televiziji, emisija “Oči u oči” pruža gledaocima jedinstvenu priliku da čuju iskrene priče poznatih ličnosti.

U posljednjem izdanju emisije, voditeljica Dušica Jakovljević ugostila je popularnog glumca i tv lice Dragana Marinkovića Macu.

Emisija je donijela uvid u Macinu karijeru, medijske izjave i lične stavove, i privukla veliku pažnju gledalaca zbog otvorenosti i iskrenosti sagovornika o aktuelnim temama.

Naime, Maca je tokom intervjua izrazio oštar stav, dotakavši se različitih tema. Posebno je bilo riječi o Severini i Milanu Popoviću, Baki Prasetu kao i Desingerici.

– Prvo su me pitali za Severinu, pa sam opleo, ne znam da li su to pustili.. pitaju me: “Ona nije dobila dijete” – Koga boli k****? A da ovaj njen, kako se zove, Milan Popović, a mali im se zove Saša Popović, sad je Saša Popović kod tate… a njega ne bi niko pitao, kao ko ga j***, podrazumjeva se… a što se to podrazumjeva? Ja znam milion danas ljudi koji su tate i koji imaju problem sa luđakinjama koje ne daju da viđaju djecu, maltretiraju, ispiraju im mozak i tako dalje… – rekao je Maca, pa dodao:

– Prva i osnovna stvar, ako si imalo civilizovan čovjek nećeš dozvoliti da tvoje dijete hoda po sudovima, to je moje mišljenje. To dijete je nastalo iz ljubavi, iz jedne pijane lude noći, ko mu j*** mater, to je proizvod ljubavi. Vodio si ljubav, pa jel si jahao nisi jahao, nazovi to kako god hoćeš, zašto moraš završiti na sudu i to jadno dijete maltretirati? Bezobrazluk za oboje, znači treba im oboma uzeti dijete – rekao je Maca.

Nakon toga, Maca je prokomentarisao i aktuelnog repera Desingericu, kao i Baku Praseta.

 Ne govorim ja o tome kako je on iskoristio to, nego kako oni nadođu na tu ideju. Onaj udara ga onom patikom po glavi. Mom djetetu bi ja se naj****, odrekao bih se, ja bih sigurno… kakvi, ja sam te stvorio ja ću te rastvoriti. Kralju, da ti doživljavaš orgazam kad te neko udara prljavom, furdavom patikom po glavi, još uzme i snima – iznervirano je govorio Marinković.

Cijelu emisiju možete pogledati klikom na videu ispod:

Hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS