calendar

Utorak 1. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ako si mislio pobjeći ulazim ti na žurku šugo? Mirza Hatić ulazi da Kadri objasni neke stvari! Sve za ljubav: Fatima aminovala da dođe treća žena! Sarajevo: Sudar dva automobila na raskrsnici kod Željezničke stanice Kontroverzni lijek uništava Kristinu Agileru, javnost zabrinuta: Je li to stvarno ona? Otkrivamo s kim je sada već bivša supruga prevarila Milana Kalinića? Kad treća žena ulazi u Elmedinov harem? Ovo je njegova budućnost, sada je to svima jasno! FATIMA I JANA U ŠOKU! OVDJE SADA ŽIVE SAVA I ADRIANA! Džehverovići preko noći napustili Srbiju i otišli za Dubai, njihova porodica neutješna! (FOTO) CITY HYPE: Aca Živanović ekskluzivno za Hype otkrio da čeka treće dijete! Prvi intervju Vladimira Tomovića, nakon medijske ilegale Fatima ronca: Jano, ja čim sve završim, ti se pojaviš i glumiš radnicu! Imaš li obraza?! POTRESNA OBJAVA PJEVAČICE! Nadežda Biljić se slomila pa samo izustila: “U šoku sam…” Anđela ovdje otkrila da želi bebu u rijalitiju? Zvezdan sve priprema da joj saspe u lice Šta su pokazali podaci Federalnog zavoda za statistiku: Evo koliko je u augustu bilo turista Regionalni mediji pišu: Nastavak filmske trilogije “Kafana na Balkanu” željno se iščekuje u Hrvatskoj ĐOKOVIĆ PONOVO U KINI Novak stigao u Šangaj, evo kako su ga dočekali (VIDEO) Primož Ulaga: Lijepo je u Sarajevu, vraćaju mi se sjećanja na početak Olimpijade “JEDVA ČEKAM, SVE JE SPREMNO” Rialda se hitno oglasila nakon što je ušla u deveti mjesec trudnoće, evo šta je poručila

BUKTI NOVI RAT! Ema Radujko isprozivala Teodoru Džehverović da se IZOPERISALA! Uslijedio brutalan odgovor!

Objavio: RHT
02/02/2024 10:40 PM

Pjevačica Teodora Džehverović nije ostala imuna na nedavnu izjavu svoje mlađe kolegice Eme Radujko, koja ju je gostujući u jednom podkastu kritikovala.

Foto: Printscreen instagram/ilustracija

Ema je istakla da je umorna od poređenja s Teodorom, naglašavajući svoju prirodnu ljepotu u odnosu na pjevačicu koja je, kako je rekla, imala “neke estetske zahvate”.

Teodora je, povodom ove izjave, izrazila iznenađenje, ističući da je očekivala podršku od svoje mlađe kolegice. Pjevačica je naglasila da je podržala Emu, pruživši joj priliku da se pojavi u njenom spotu, te je istakla kako je Ema prije svega bila njen obožavalac prije nego što je postala kolegica.

foto: instagram/printscreen

“Zaista sam joj pružila svu podršku i zbog toga sam očekivala da će o meni svuda pričati samo onako kako zaslužujem, bez spominjanja nekih estetskih zahvata niti mog puta koji mislim da je bio izuzetno trnovit, ali ispravan”, rekla je Teodora.

Foto: screenshot instagram emaradujko

Teodora je dodala da je pozvala Emu da se pojavi u svom spotu i da je takođe bila kum saradnji između Eme i njene menadžerke Sandre. Iako iznenađena, Teodora je zaželjela Emi sve najbolje u životu, naglasivši da ne želi loše ni svom najvećem neprijatelju.

Izjava Eme Radujko izazvala je dosta pažnje u javnosti, a Teodorin odgovor sugerše na nepromijenjeno prijateljstvo između njih dvije.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS