calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

SVE VRVI OD PRESKUPIH BRENDOVA! Zavirite u garderober Meline i Đine Džinović i njihovo modno carstvo (VIDEO)

Objavio: RHT
02/02/2024 2:40 PM

Modna kreatorka Melina Džinović napustila je luskuzni porodični dom na Senjaku nakon što se saznalo da su ona i pjevač Haris Džinović rješili da poslije 22 godine stave tačku na svoj brak, dok su njihova djeca, kćerka Đina i sin Kan, ostali s ocem u vili vrijednoj dva miliona eura.

Đina je, inače, veoma aktivna na Instagramu i TikToku, gdje je nerijetko dijelila fotografije i snimke svoje kuće, a jednom prilikom snimala se u prostranom garderoberu, što je naročito privuklo pažnju njenih pratilaca na mrežama. Garderober je, očekivano, prepun cipela, tašni, kućnih kostima, garderobe i aksesoara prestižnih svjetskih brendova, a najčešći komentari su da ova prostorija vrijedi čitavo bogatstvo.

Prema onome što se vidi na pomenutom snimku, u garderoberu preovladava poznati francuski brend Hermès, među kojima je i model Birkin, koji je veoma teško pazariti. Uočljive su Šanel torbe, a Đina se, takođe, pohvalila i torbom brenda Prada, koja košta čak nekoliko hiljada eura.

Inače, nasljednica Harisa Džinovića ponijela je za jedan svoj rođendan skupocjene minđuše, juvelirske kuće Van Cleef & Arpels, model iz linije Magic Alhambra. Inspirisane listovima dijeteline, ove minđuše odlikuje asimetrični dizajn i imaju tri crvena karnelijana različitih veličina, koji su oivičeni 18-karatnim žutim zlatom. Cijena zavisi od veličine, oblika i tipa kamena, a može da dostigne i 11.000 eura, te je jasno da pjevač ne štedi za svoju kćerku.

Podsketimo, Melina je više puta isticala da ne žali novac za kupovinu krpica, tašni i cipela poznatih brendova.

– Ja sam bolesnik i zaljubljenik i kolekcionar tašni. Treba da iskontrolišem sebe, ali dobro je što ne kupujem trendovske stvari nego i ono što izvučem od prije deset godina može da se nosi, to su klasične stvari koje uvijek mogu da iskoristim, in su – pričala je kreatorka.

BONUS VIDEO:

Hypetv/Kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS