calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

VREMENSKA PROGNOZA ZA FEBRUAR Kada je ponovo najavljen snijeg?

Objavio: RHT
02/02/2024 10:40 AM

Meteorolozi su objavili prognozu za februar i otkrili kada se u BiH vraća snijeg.

Foto: FHMZBiH

Prognoza objavljena na stranici “BH Meteo” predviđa da će lijepo vrijeme biti tokom prvog dijela februara. Onda nam stižu niže temperature.

“Prva dekada februara u znaku toplijeg proljetnog vremena, dok se u drugoj dekadi, iza 10.02, očekuje dolazak hladnijih dana i snijega!”, najavili su meteorolozi.

Dodaju da sa sjevera dolazi do postepenog porasta oblačnosti usljed približavanja oslabljenje hladnog fronta.

“U petak (danas – op.a.) hladnije, uz lokalno pojačan sjeverac i buru, a vrijeme djelimično sunčano. Dnevna temperatura u petak 5 do 9, na jugu do 13 stepeni Celzijusa…”, prognoziraju, između ostalog, bh. meteorolozi.

Mnogo sunca i toplote očekuje nas od subote, 3. februara, do utorka (6. februar).

“Jutra neće biti previše hladna, samo lokalno slabiji mraz. Najhladnije u subotu. Od nedjelje temperature uglavnom 13 do 18 stepeni, lokalno do 20 stepeni”, navodi se u prognozi.

Potom stiže promjena.

“Prema trenutnim prognozama od srijede (7. februara) i generalno u drugom dijelu sljedeće sedmice vrijeme će se početi postepeno da mijenja, uz jačanje južnog vjetra koji bi lokalno mogao imati jake do olujne udare. U takvim situacijama južne, jugozapadne i zapadne dijelove naše zemlje očekuje više oblačnosti i povremeno kiša, dok će na sjeveru i sjeveroistoku biti više sunčanog vremena i najtoplije”, prognoziraju na pomenutoj stranici i zaključuju:

“Nakon južine, iza 10.02. ili prema sredini mjeseca februara možemo očekivati postepen dolazak hladnijih dana i pojavu snijega”.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS