calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
UŽASNE VIJESTI ZA NENADA ALEKSIĆA ŠA! Stižu dokazi o Mioninoj PREVARI, u sve je upleten i Stanislav! NAJNOVIJE INFORMACIJE O ANITI, NAKON RASKIDA SA ANĐELOM: Otkriveno šta joj se desilo danas, evo gdje je uhvaćena! (FOTO) Kako trčanje na kiši utiče na zdravlje? Da li se to preporučuje? “Da li ti je OTAC PREMINUO NA RUKAMA?” Pjevačica u PRETRESU ispričala detalje iz PORODICE: Majka je bila više posvećena nama!” PROCURILA FOTKA MILANA STANKOVIĆA IZ KREVETA! Povukao se, pa sada sve šokirao! Morao hitno da se oglasi, a razlog je tajanstven! (FOTO) ANITA OKRENULA NOVI LIST NAKON RASKIDA SA ANĐELOM! Stanojlovićevoj on pravi društvo, pratioci oduševljeni! Emotivni prizor topi srca! (FOTO) FILIP RELJIĆ EKSKLUZIVNO ZA HYPE! “Nina Đogani je uklonila tetovaže posvećene BIVŠEM!” (VIDEO) SOFIJA IZDALA TERZI NAREĐENJE Zahtjeva da ozvaniči njihovu vezu, on spreman na sve! Bračni par pokušao da proda bebu UROŠ DIVLJAČKI NASKOČIO NA GASTOZA, ON GA PATOSIRAO: Takmičari poskakali na noge, voditelj hitno prekinuo program! “Ne postoji riječ zahvalnosti što su tako brinuli o meni dok sam se oporavljao” Saša Mirković napravio pravo slavlje za svoje saradnike i najbolje doktore oftamologije “Klinike Svjetlost” Sjećate se Indire koja je otpjevala zarazni hit “Zmaj”: Iza sebe krije tešku priču Pjanić se družio s navijačima CSKA pred početak meča, a onda vodio i navijanje HAOS POSLIJE RASKIDA! Anita se odlučila za neočekivan potez! Evo šta je uslijedilo poslije rastanka s manekenom! KOSTA NA STOLU OSTAVIO PAPIR, ONO ŠTO JE BILO NA NJEMU ŠOKIRALO STRUČNJAKE: Evo o čemu mašta dječak-ubica, napravio kompletan plan! Elmedin želi da živi u Sarajevu, vrijeme je malo da promijenimo!

U NIŠU VANREDNO STANJE! Marija i Siniša Kulić hoće pošto poto da vrate kćerku iz Beča!

Objavio: RHT
01/02/2024 2:40 PM

Miljana Kulić odlučila je tajno da otputuje u Beč kod Lazara Čolića Zole, zbog čega je njena porodica mnogo ljuta na nju.

– Naime, Miksi je kupila avio kartu i otputovala, a tek kada su vidjeli njenu objavu na Instagramu, njeni roditelji Marija i Siniša su poludjeli. Nisu mogli da vjeruju šta im sada priređuje. Taman su mislili da je Zola daleko i da će da se primiri i zaboravi ga, a ona otrčala ko neko kuče kod njega. Ma baš su bijesni na nju – objašnjava izvor iz Niša i nastavlja.

– Nije im se ni javila na telefon kada su je zvali. Baš su brinuli jer su pretpostavili da Zola sigurno neće tamo da je čeka raširenih ruku, gdje će da spava, da li će imati novca…. Pa je Marija brže bolje na društvenim mrežama postavila anketu, da li njena kćerka treba dad se vrati u rijaliti. Iako je uvijek odgovarala od te ideje, Marija smatra da je bolje da je u rijalitiju nego sa Zolom koji nemilice troši njen novac. Plaši se da će opet da prokocka sve njene pare i da će se vratiti Miksi kući u Niš gola i bosa – rekao je izvor iz Niša kome se Marija požalila jer ne zna više kako da obuzda kćerku.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS