calendar

Petak 2. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
JELENA I UROŠ IPAK ZAVRŠILI ZAJEDNO! Potpuno RASKRINKANI, pokušali sve da sakriju, evo šta se desilo nakon emisije JELENA ĐOKOVIĆ ODIŠE ELEGANCIJOM NA OI! Sve oči uprte u njene stajlinge, dok odiše skromnošću! (FOTO) Frka u Sarajevu! Karići kočijom došli po svoje! Memo je pravi smrad! Evo mu došli pod prozor, on ne smije izaći! RADA MANOJLOVIĆ SE TAJNO UDAJE?! Pjevačica ne može više da šuti, progovorila o svadbi Hladna fronta sa sjevera: Blago osvježenje stiže u BiH, no kiša neće doći u sve krajeve Tom Kruz ima specijalni zadatak na Olimpijskim igrama: Uvijek spreman za vratolomije Srbija ima još jednu medalju u Parizu: Furiozni Đoković ostvario plasman u finale OI EVO GDJE SE NALAZI MILAN STANKOVIĆ! Nestao sa javne scene, povukao se, a sada isplivala prava slika! “Misliš da bih ti platila” Stefan Subotić OTKRIVA sve tajne iza kamera: “ONA JE JAKO BAHATA PJEVAČICA” Mesud Pezer ostao bez finala Olimpijskih igara Horoskop za pse: Ovan želi biti predvodnik, Rak stalno traži pažnju ŠMEKERSKI POTEZ MC Stojana! Uputio OVE RIJEČI Angelini Topić, a evo kako je još SVE RAZNJEŽIO! (FOTO) ALEKS JE PRAŠTALA PREVARE, ALI PREKO OVOG NIJE MOGLA? MIONA SE DOPISUJE SA STANISLAVOM? NADA TOPČAGIĆ HITNO HOSPITALIZOVANA! Isplivala slika, otkriveno o čemu je riječ Ko ne želi istinu? Da li Jana ili Fatima sabotira objavljivanje snimka sa TREĆOM ŽENOM iz stana? Žika Todorović objavio rijetku fotografiju sa suprugom Anom

“Nakon moje PREVARE postalo nam bolje u KREVETU”

Objavio: RHT
08/12/2021 2:00 PM

Prevara boli, ali sa druge strane može i da probudi parove. Kolumnistkinja The Sun-a Georgita Kulej ispričala je kako je afera spasila njenu vezu. Ona je prevarila svog dragog jer se osećala zapostavljeno, a priznavanje afere nije ih razdvojilo. Štaviše, zbližilo ih je dodatno.

https://www.instagram.com/p/CUUqcTfIo56/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Da li je naša ljubav bila vredna spasa ili je ipak trebalo da odustanemo?

– Priznala sam mu da nisam osećala emocije s drugim, samo sam uživala u pažnji. Ali, nisam mu rekla detalje o uzbudljivom seksu koji smo imali jer kad je u pitanju spasavanje nečijih osećaja, poštenje nije uvek najbolja politika – rekla je ona.

Kako kaže, koncentrisala na probleme koje su ona i njen partner mesecima “gurali pod tepih”. Seks im je postao dosadan i više su cimeri nego ljubavnici.

https://www.instagram.com/p/CTy6ueHI-oN/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Oboje su bili prezauzeti poslovima.

“Bio je ljut na mene i trebalo mi je vremena da ponovo pridobijem njegovo poverenje. Većina preljubnika nisu loši ljudi. Štaviše, dobri su, ali samo su pogrešili. Za vezu je potrebno dvoje i iako sam ja pogrešila, ni njegovo ponašanje nije bilo sjajno”, otkrila je.

Ali, kako su dani prolazili, ponovo su se zbližili i otvoreno razgovarali.

“Ubrzo smo ponovo imali seks i to čak pet puta dnevno. Imali smo osećaj kao da smo se vratili na sam početak naše veze, piše “The Sun”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS