calendar

Ponedeljak 8. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
JELENA PRIZNALA AFERU SA UROŠEM RAJAČIĆEM! Ivan Marinković ne vjeruje šta čuje, na ivici suza! Put ka raskidu: Ove navike u krevetu uništavaju vašu vezu OVAKO IZGLEDA NOVI DEČKO KOM SE DUNJA ILIĆ KLELA NA LJUBAV JUTROS, A NEKOLIKO SATI KASNIJE GA OPTUŽILA ZA NASILJE! (FOTO) “ČOVJEK JE ILI DOBAR ILI LOŠ!” Natalija Trik FX otkrila da njen otac nije pričao sa njom zbog udaje za Sanija: “U meni kao da teče romska krv!” Đoković uz odličnu igru lakše od očekivanog izborio četvrtfinale Wimbledona ON JE SLIKA I PRILIKA OCA, SIN POZNATOG ZAVODNIKA NAPUNIO 18 GODINA: Ovaj mladić oduševljava izgledom, pravi dasa Prvi susret bebe i porodičnog psa dirnuo ljude: Tata, nisi jedini koji je plakao na ovo “NIJE MI JASNO KAKO JE SEBI DOZVOLIO TAKVE STVARI” Natalija Trik FX brutalno o Nenadu Aleksiću Ša, a onda raskrinkala Mionu Jovanović GOTOVO! IVAN VRATIO JELENI BURMU! Marinković presjekao, prišao joj i izgovorio ove riječi, ona zanijemila od šoka Poznato ko će suditi polufinale Eura: Jedan naštimao meč prije 20 godina za 300 eura, drugi hapšen u BiH s Tijanom Ajfon HRVATICA S NAJVEĆIM GRUDIMA: Tražili joj sliku bez veša, ona objavila javno MILJANU KULIĆ SU PONIŽAVALI? Ekskluzivno za HYPE Marija Kulić otkrila PRAVI RAZLOG DISKVALIFIKACIJE pred samo FINALE Zavirite u vilu Gorana Bregovića u Crnoj Gori: IZDAJE JE ZA 5.000 EURA SMRT U DOMU ZMAJA OD ŠIPOVA! Povukao se nakon rijalitija, a sada ostao bez najvećeg oslonca u životu HIT LJETA! Sve žene će htjeti kupaći kostim kao Luna Đogani DUNJA ILIĆ TVRDI DA JU JE DEČKO PRETUKAO! Prijavila ga navodno policiji, van sebe: “Davio me je i lomio ruku”

“Krivo im je što nisam umro”: Milić Vukašinović žestoko reagovao na priče komšija da je lošeg zdravlja

Objavio: RHT
30/01/2024 7:00 PM

Roker Milić Vukašinović mjesecima unazad ima zdravstvenih problema, a njegove komšije su za medije nedavno otkrile kako je muzičar mnogo smršao, te da izgleda loše. 

Sada se i sam Milić oglasio i istakao da je sve ono što su izrekli za njega, laž. 

 -Pročitao sam to i šokirao se. To je čista laž. Onda su me proglasili mrtvim sad kažu da ću uskoro umrijeti. Krivo im je što još nisam umro, ja da vam kažem. Ko to meni smješta i kome je toliko hitno da ja nestanem ne znam. Ja sam dobro, srce kao da mi je novo, noga sve više funkcioniše. Pripremam sa svojim bendom probe i Milić Vukašinović uskoro kreće sa radom. Doktorica je iznenađena mojim rezultatima – izjavio je on. 

Milić ne krije da mu je najveća podrška njegova supruga.

– Kad vam je teško mnogo manje podrške imate nego kad vam je lako. Moja žena je takođe šokirana tim tekstom. Radi prvu smjenu ove nedjelje. Znači ako mogu sam da sjedim u stanu i funkcionišem jasno vam je da to ništa nije tačno, i da sam ja sve bolje – rekao je.

BONUS VIDEO:

Hypetv/ Informer.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS