calendar

Ponedeljak 8. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
JELENA PRIZNALA AFERU SA UROŠEM RAJAČIĆEM! Ivan Marinković ne vjeruje šta čuje, na ivici suza! Put ka raskidu: Ove navike u krevetu uništavaju vašu vezu OVAKO IZGLEDA NOVI DEČKO KOM SE DUNJA ILIĆ KLELA NA LJUBAV JUTROS, A NEKOLIKO SATI KASNIJE GA OPTUŽILA ZA NASILJE! (FOTO) “ČOVJEK JE ILI DOBAR ILI LOŠ!” Natalija Trik FX otkrila da njen otac nije pričao sa njom zbog udaje za Sanija: “U meni kao da teče romska krv!” Đoković uz odličnu igru lakše od očekivanog izborio četvrtfinale Wimbledona ON JE SLIKA I PRILIKA OCA, SIN POZNATOG ZAVODNIKA NAPUNIO 18 GODINA: Ovaj mladić oduševljava izgledom, pravi dasa Prvi susret bebe i porodičnog psa dirnuo ljude: Tata, nisi jedini koji je plakao na ovo “NIJE MI JASNO KAKO JE SEBI DOZVOLIO TAKVE STVARI” Natalija Trik FX brutalno o Nenadu Aleksiću Ša, a onda raskrinkala Mionu Jovanović GOTOVO! IVAN VRATIO JELENI BURMU! Marinković presjekao, prišao joj i izgovorio ove riječi, ona zanijemila od šoka Poznato ko će suditi polufinale Eura: Jedan naštimao meč prije 20 godina za 300 eura, drugi hapšen u BiH s Tijanom Ajfon HRVATICA S NAJVEĆIM GRUDIMA: Tražili joj sliku bez veša, ona objavila javno MILJANU KULIĆ SU PONIŽAVALI? Ekskluzivno za HYPE Marija Kulić otkrila PRAVI RAZLOG DISKVALIFIKACIJE pred samo FINALE Zavirite u vilu Gorana Bregovića u Crnoj Gori: IZDAJE JE ZA 5.000 EURA SMRT U DOMU ZMAJA OD ŠIPOVA! Povukao se nakon rijalitija, a sada ostao bez najvećeg oslonca u životu HIT LJETA! Sve žene će htjeti kupaći kostim kao Luna Đogani DUNJA ILIĆ TVRDI DA JU JE DEČKO PRETUKAO! Prijavila ga navodno policiji, van sebe: “Davio me je i lomio ruku”

SKANDAL Aneli imala VRELU AKCIJU sa Janjuševim BRATOM, otkriveni svi ŠOK DETALJI! NASTAĆE HAOS!

Objavio: RHT
30/01/2024 10:20 AM

Aneli Ahmić imala je seks-aferu s Borisom Janjuševićem, kojeg je nakon toga proganjala u nadi da će s njim biti u ljubavnoj vezi.

Foto: Printscreen

Kontroverzna učesnica rijalitija “Elita”, koja je sada u ljubavi s Markom Janjuševićem Janjuš i kojem je ona najveća utjeha u periodu kad je ostao bez mlađeg brata Mihaila, krije od njega da je prije godinu dana upoznala njegovog srednjeg brata, s kojim je on mnogo blizak, te sa njim imala kres-kombinaciju i nakon toga ga proganjala da budu u vezi.

Aneli, koja iza sebe ima burnu prošlost prepunu skandala, nikada nije krila stvari koje su bile istinite i nije krila da je imala mnogo životnih grešaka. Ipak, tu postoje mnoge tajne kojih ne želi da se sjeća. Ljubavna šema s Borisom Janjuševićem je jedna od tih stvari. Sve se desilo prije godinu i po dana u Crnoj Gori, gdje je ona bila s drugaricama, a on s drugarima. On je baš njen tip muškarca i nije bilo šanse da ga ne zapazi i baci oko na njega. Rasna i dominantna odmah je privukla njegovu pažnju i on je zagrizao udicu, te je tako sve počelo – kaže izvor rijalitija koji je dobro upućen u dešavanja između starlete i brata iz “Elite”, pa nastavlja:

 Aneli je doslovce odlijepila za Borisom, koji je zdrav, sportski tip, prava muškarčina, sve ono što ona nije imala pored Asmina. Boris je malo konzervativniji, pa je on sve htio polako, a ona je željela seks odmah. Seks se desio jedne večeri na plaži, gdje ga je Aneli pijanog iskoristila i odradila šta je željela: “Ne pamtim bolji seks. Boris je obdaren i pravi je mužjak. Ma ja ću da se udam za njega. Neće mi umaći”, govorila je ona poslije seksa koji su imali. Ne lezi vraže, Boris je ohladio i pala mu je u očima poslije seksa na plaži. On je prestao da joj se javlja, a ubrzo se vratio u Prijepolje, čini mi se samo da pobjegne od nje.

Foto: Printscreen Instagram

Izvor blizak paru koji je doslovce upućen u dešavanja vezana za starletu iz “Elite” na kraju je rekao:

– Aneli je odlijepila za Borisom, a kada je skontala da se on neće vraćati u Budvu, počela je da mu prijeti i vređa ga. Skontala je da nije više zainteresovan i da je ne želi pored sebe. “Majmune, kresnuo si me, samo to si i htio. Ima da te pljunem kada te budem srela”, glasila je jedna od njenih poruka. Poslije toga ju je Boris blokirao. Nikada on to nije rekao Janjušu, bilo ga je sramota, a ona isto ćuti o svemu. Možda je romansa sa Markom zapravo osveta Borisu, ko će ga znati. Ona zna da on sve gleda i da mu je vjerovatno muka što mora da ćuti o tome da je bio s devojkom s kojom je njegov brat sada u ljubavnoj vezi. Ma ima da bude haos kada to izađe na vidjelo. Desiće se užas.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS