calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

Britanka sa grudima duplo većim od prosjeka otkrila koliko je potrošila novca na estetske operacije i koliko je imala hirurških zahvata (FOTO)

Objavio: RHT
28/01/2024 9:59 PM

Pejdž Britiš je potrošila oko 40.000 funti na povećenje svojih grudi.

Foto: Instagram

Iako tvrdi da uopšte nije zažalila zbog toga, nikada nije mogla da pronađe kupaći kostim koji joj odgovara. Obožava kada ističe svoje impresivne obline u prelijepim bikinijama, ali priznaje da je uvijek teško pronaći pravi kupaći kostim.

Ova 28-godišnjakinja voli svoje grudi uprkos tome što joj izazivaju bolove u leđima, pa čak i tvrdi da ne može da izađe u grad, a da druge žene nisu ljubomorne na njen izgled.

Manekenka je potrošila nevjerovatnih 80.000 funti na svoj izgled i sa entuzijazmom se “napunila plastikom” nakon što je do sada 14 puta otišla pod nož. Na društvenim mrežama kako bi podijelila svoje muke, Pejdž je objavila svoju fotografiju u bikiniju i rekla:

“Ovo se dešava kada bikiniji dolaze samo u kompletu tako da donji dio odgovara, a gornji dio… pa, zar ne?”

Čini se da njeni pratioci vole objave koje dijeli sa njima, te svaka prikupi bar 16.000 lajkova. Takođe, u jednoj objavi, pitala je svoje pratioce da li bi išli u spa sa njom.

“Fantastična”, “Prelijepo lice”, “Mnogo si slatka”, “Predivna”, “Naravno da da!”… samo su neki od komentara.

Pejdž tvrdi da joj druge žene zavide na njenim velikim grudima – koje su duplo veće od britanskog prosjeka – ali ne dozvoljava da negativni komentari utiču na nju.

“Oni su samo ljubomorni. I sama se oblačim prilično skromno, ali ne mogu da pobjegnem od osuđujućih pogleda i buljenja. A ljudi koji imaju hrabrosti da to kažu (zli komentari) na mreži pitaju ‘Šta si to uradila?’ i kažu zgroženi su, ali hejtera će uvijek biti i ne brinem se da ću nekoga uvrijediti. To je kao zavisnost. Zbog veličine grudi, leđa me bole, ali u mojim očima, sve je vrijedno toga” zaključila je ona za “Miror”.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS