calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
I dalje obustavljen saobraćaj od Jablanice prema Mostaru U EMISIJI PUŠTEN EKSPLICITNI SNIMAK SA RIJALITI UČESNICOM IZ KROFAKOVOG KREVETA! Stanislav je BRUTALNO ponizio “Ona je bila kratka afera, ništa više” S NJOM je PREVARIO djevojku Humanitarna organizacija “Pomozi.ba” objavila adrese punktova za prikupljanje pomoći u Sarajevu, Mostaru, Bihaću i Travniku Stravični detalji kataklizme u Jablanici: Među nastradalima i 29-godišnja trudnica Dnevni horoskop za 5. oktobar 2024: Rakovima se danas ne radi, Blizancima se smiješi nova ljubav Fato sve znam, prelaziš granice! Malo da skuham nešto, da me ne bi tračala Horor snimak sa društvenih mreža: Skočio sa balkona, sve je snimljeno (VIDEO) Filip Car: Šu*ci ako ste mislili da sam propao, varate se! Imam poruku za vas, mnogo sam dobar i ide me na svim poljima! Pokrenuta peticija: Sredstva za javni doček Nove godine u Sarajevu preusmjeriti ka poplavljenim područjima Jana navija za treću ženu: Treba nam neko da cijepa drva! Fatima ljutito izašla! Ispovijest Muhameda Begovića ledi krv u žilama: Sin je išao iza mene, odjednom ga je odnio veliki val Fatima napala udvarača! Halo, nisam ja tamo neka seljanka! Ja sam poznata i poštena! Apel sveštenika kod Jablanice: Trebaju nam voda i lijekovi SAMIR RAMOVIĆ ZBOG KOMPLIKACIJA PONOVO PRIMLJEN U BOLNICU! Konzilijum ljekara donio odluku! “Sljedeća dva mjeseca su kritična” REDITELJKA SUZANA PURKOVIĆ EKSKLUZIVNO OTKRILA DETALJE DRUGOG DIJELA FILMA O ACI LUKASU! “Njegov boravak na klinici, period njegovog liječenja…!” Je li i kamenolom iznad Donje Jablanice doprinio katastrofi?

ZORICA MARKOVIĆ RASKRINKALA KLAN ZA ROMSKE SVADBE!

Objavio: RHT
07/12/2021 1:00 PM

Po estradnim kuloarima kruže priče da na domaćoj javnoj sceni vladaju klanovi, što je Zorica Marković potvrdila u poslednjem intervjuu.

 

Zorica Marković spada u najpoznatije pevačice sa naših prostora, ali pored njenih vokalnih sposobnosti, ova žustra plavuša ostala je upamćena i po njenim brojnim izjavama, gde je uvek bez zadrške komentarisala aktuelnosti, a sada je odlučila i da razotkije njene kolege. Naime, po estradnim kuloarima kruže priče da na domaćoj javnoj sceni vladaju tzv. klanovi, što je Zorica Marković potvrdila u poslednjem intervjuu.

– Najjači je klan za romske svadbe. U njemu su Ljuba Aličić, Snežana Đurišić, Zlata Petrović, bio je i pokojni Šaban Šaulić… Ne krivim njih, već menadžere. Pevači rade tri svadbe za sebe, pa jednu za menadžere. Neka se j**u, ja neću da pevam za menadžere koji bi da skidaju kajmak, a ja sam krv propišala da bih napravila karijeru – otkrila je pevačica.

 

– Procenat da dam hoću, ali besplatno da pevam neću. Ne pripadam tom svetu. Mnoge kolege su mi pričale iza leđa. To rade i danas. Primera radi, sa harmonikašem Mišom Mijatovićem nisam pričala 15 godina. Kada smo se pomirili, priznao mi je da je bio ljubomoran na mene.

 

– Ponašaju se kao da su one bitne, a da smo mi k***c na bicikli. Ja sam žena iz naroda, sve na meni košta 300 evra, a njihova jedna cipela 500. Ma nikad se ne bih menjala za njihov život. Na estradi su skoro sva prijateljstva lažna. A ja nikom ne zavlačim ruku u džep, nikog ne ugrožavam, mogu da mi pljunu pod prozor – ističe pevačica.
IZVOR: REPUBLIKA.RS/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS