calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja! DANIJELA DIMITROVSKA SE SKINULA SA DEČKOM! Jevrem pokazao isklesane trbušnjake, manekenka u vrelom izdanju! Sofia Vergara iza sebe ima dva razvoda, sada je našla sreću: Ovo su sve njene ljubavi Veliki ulov carinika na prelazu Stara Gradiška: I oni ostali u šoku STRAVIČNO! Kćerka (20) holivudskog glumca pronađena mrtva u stanu RAZVODE SE JELENA I IVAN MARINKOVIĆ?! Ona uhvaćena u prevari sa ovim učesnikom, SKANDAL PRED KRAJ RIJALITIJA! LUNA ĐOGANI POTVRDILA SRETNE VIJESTI! Ovo su svi čekali, sve objavljeno javno: Poslije toliko godina, opet… PORODILA SE TAMARA DRAGIČEVIĆ Glumica na svijet donijela sina, ovo su detalji ”SVE JE TO DOGOVOR” ŠOKANTNO! Marija Kulić RASKRINKALA TAJNI PLAN Ivana i Jelene: “To su smislili da zarade pare” ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Nećete vjerovati KOLIKO novca je Iva Grgurić pukla na estetske operacije da bi promijenila LIČNI OPIS (VIDEO)

EKSKLUZIVNO! Ana Ćurčić priznala kako je Kačavenda krala od nje i zašto laže da je kuma: Plaćena je da me uništi! (VIDEO)

Objavio: RHT
25/01/2024 11:02 PM

Novo lice Hype televizije Ana Ćurčić u ekskluzivnom intervjuu sa Memom Haljevcem otkrila je pravu istinu o njenoj navodnoj kumi Mileni Kačavendi.

Foto: Hype tv

Naime, Kačavenda se prije svega predstavljala kao Anina kuma, što ustvari nije.

Između ostalog, Ana je otkrila i kako je Milena krala od nje, te je objasnila i situaciju oko pomoći koju su slali fanovi i kako je ‘kuma’  sve preuzela na sebe:

 Sve je moralo preko nje. Pričam naravno kad sam izašla, ona je držala lajv, rekla da se njoj šalje i sve je išlo preko nje. Ona nije ni kontakirala moju djecu da kaže: “E ljudi hoće nešto da pošalju, dajte vi kontakt”, pa da proslijedi njih mojoj djeci. Što je logično, ona je sve preuzela na sebe – rekla je Ana za Hype televiziju.

Foto: Hype tv

Ćurčićeva je potom otkrila i da je njen bivši dečko verovao Mileni, jer je mislio da su zaista bliske prijateljice:

– Pošto ja i Aca se dugo nismo vidjeli, on je prosto vjerovao da sve što je Milena njemu pričala da je ona meni zaista toliko bliska prijateljica i postupao je tako prema njoj. To je jako bitno da se zna, a to nije tako – otkrila je Ana za Hype.

Detalje i pravu istinu saznajte klikom na video ispod:

Hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS