calendar

Sreda 3. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
USKORO JE KRAJ, NE POSTOJI OSOBA NA SVIJETU! Majka Mione Jovanović zapjenila od bijesa, sprema Nenadu haos nakon finala “SVI SU ME VARALI!” Milena Ćeranić O PARTNERIMA, pa se sjetila NJEGA: “Da sam ga manje voljela uspjelo bi!” MARIJA KULIĆ DA PRESAHNE VIŠE OD MILJANINIH SRAMNIH RADNJI – OBJAVLJEN NJEN POSLJEDNJI RAZGOVOR SA ZOLOM! Velika potraga u Njemačkoj: Nestala djevojčica (13) porijeklom iz BiH Maja i Aneli u žestokom klinču! Stare rivalke ponovo ratuju Muškarac koji je ukrao kip Brus Lija u Mostaru ide u zatvor DRAGANA MIRKOVIĆ OSVOJILA I AZIJU! Najveća zvijezda Balkana se pohvalila ovim uspjehom! Fufe iz serije ‘Lud, zbunjen, normalan’ živi na selu sa 1.800 koza SIN MELINE I HARISA ODLUČIO DA POKORI JAVNU SCENU! Potez Kana Džinovića izazvao haos, riješio da preuzme stvar u svoje ruke REGION ZAVIJEN U CRNO: Preminula glumica iz popularne domaće serije ORGANIZOVALA GALA SLAVLJE Tara Simov slavi sinu prvi rođendan! TRUDNA UČESNICA RIJALITIJA ŠOKIRALA JAVNOST! Ovo niko nije očekivao, šok obrt pred sam kraj rijalitija O emocijama može mnogo da se priča: PRVI ZAJEDNIČKI INTERVJU INDI I ZORANA! Zaljubljeni par otkrio sve! Eva Ras: “Bila sam s ljubavnikom na sedmom nebu, a sa mužem nesretna” SITA AHMIĆ STIGLA KOD ASMINA I STANIJE U DUBROVNIK! Haos neviđenih razmjera, oglasila se sa ove lokacije, rat se nastavlja! Meteorolog Nedim Sladić dobio prijetnje smrću: “Ovo me neće zaustaviti, sve ću prijaviti policiji”

TUGA! Legendarna pjevačica se prepolovila, komšije zabrinute za njeno zdravlje!

Objavio: RHT
25/01/2024 11:50 AM

Draganu Šarić, poznatiju kao Bebi Dol, u javnosti nismo imali priliku da vidimo već određeni vremenski period (kako se udala 2014. godine za Aleksandra Todorovića…).

Foto: YouTube

Njene komšije sada su otkrile da ona u svoj dom na Vračaru ulazi kroz garažu i da je baš rijetko viđaju.

– Nismo je dugo vidjeli. Čini mi se da je posljednji put ovuda šetala prije dva mjeseca. Posljednje što znam je da živi u podrumu, a da ulazi kroz garažu – priča komšinica koja živi dvije zgrade od Bebi Dol, dok komšija koji je šetao psa tvrdi:

– Nekoliko puta sam je vidio dok je šetala sa momkom. Svađali su se. Nije bilo prijatno da tako nešto čujete dok ih gledate. Orila se ulica od njih dvoje. Nažalost, vidno je smršala. Potpuno druga Bebi Dol, od onakve kakvu je pamtimo, doslovno je neprepoznatljiva – tvrdi komšija.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS