calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja! DANIJELA DIMITROVSKA SE SKINULA SA DEČKOM! Jevrem pokazao isklesane trbušnjake, manekenka u vrelom izdanju! Sofia Vergara iza sebe ima dva razvoda, sada je našla sreću: Ovo su sve njene ljubavi Veliki ulov carinika na prelazu Stara Gradiška: I oni ostali u šoku STRAVIČNO! Kćerka (20) holivudskog glumca pronađena mrtva u stanu RAZVODE SE JELENA I IVAN MARINKOVIĆ?! Ona uhvaćena u prevari sa ovim učesnikom, SKANDAL PRED KRAJ RIJALITIJA! LUNA ĐOGANI POTVRDILA SRETNE VIJESTI! Ovo su svi čekali, sve objavljeno javno: Poslije toliko godina, opet… PORODILA SE TAMARA DRAGIČEVIĆ Glumica na svijet donijela sina, ovo su detalji ”SVE JE TO DOGOVOR” ŠOKANTNO! Marija Kulić RASKRINKALA TAJNI PLAN Ivana i Jelene: “To su smislili da zarade pare” ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Nećete vjerovati KOLIKO novca je Iva Grgurić pukla na estetske operacije da bi promijenila LIČNI OPIS (VIDEO) MILE KITIĆ IMAO INTIMNE ODNOSE ZA PARE Pjevač sve priznao: Za noć mi je platila 7.000 eura Imitirao i provocirao Novaka, pa dobio životnu lekciju: Razbjesnio Đokovića, zato sad šuti kao zaliven!

ALEKSANDRA NIKOLIĆ SE VRAĆA STAROM ZANATU: Evo čime se bavi i ko joj pomaže!

Objavio: RHT
24/01/2024 7:00 PM

Aleksandra Nikolić, trudna pobjednica “Zadruge 6”, nedavno je iznenadila svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram, kad se oglasila iz jednog frizerskog salona. Naime, ona je tada otkrila da je došla na obuku za nadogradnju kose, pa svojim fanovima najavila promjene.

Ona se sada oglasila na Instagramu i tom prilikom je otkrila da će raditi nadogradnje kose. Aleksandra se obratila posebno damama koje će dolaziti kod nje.

– I sami znate koliko sam dugo nosila nadogradnju i apsolutno znam šta svaka žena želi od ekstenzija. Dobrodošle – napisala je Aleksandra.

Inače, Aleksandra je nedavno otkrila da će otvorili salon čim beba malo poraste.

– Otvaram salon čim se porodim i kada bebac malo poraste. Postajem gazdarica! Ulažem svoj novac u posao, niko mi ne pomaže. U salonu planiram da zaposlim radnike, jer ne mogu sama da radim. Upisala sam kurs i učim da radim nadogradnju kose. Imam završenu frizersku školu, odlučila sam da se usavršavam i radim na sebi. Pronašla sam sebe u frizeraju i to je nešto što me ispunjava – priča Aleksandra Nikolić, koja ističe da joj ništa ne pada teško iako je u sedmom mjesecu trudnoće.

Ono što znam da će mi donijeti dobro nikada mi ne pada teško. Kada se umorim, edukatorka mi dozvoli da sjedem, donese mi kafu, vodu i sve što je neophodno da se dobro osjećam. U sedmom sam mjesecu trudnoće, dobro sam, ali imam mučnine, što znači da će bebac imati kosu. Na edukaciji ostanem po cijeli dan i vježbam. Esteta sam. Postoje lutke na kojima radim, a dolaze i mušterije, pa gledam. Počela sam da dovodim i svoje modele, ovih dana planiram da uradim nadogradnju svojoj sestri. Dobro se snalazim i kažu mi da sam izuzetno vješta – kaže Aleksandra i dodaje da svakim svojim postupkom i odlukom pokopa zle jezike i dokaže suprotno od onoga što pričaju – rekla je Aleksandra.

BONUS VIDEO:

Hypetv/Pulsonline.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS