calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

PEVAČICA MINA KOSTIĆ I DŽEJ BILI ŽRTVE OGROMNE PREVARE!

Objavio: RHT
06/12/2021 4:00 PM

Mina Kostić je gostujući u emisiji otkrila neke nepoznate detalje iz života pokojnog pevača Džeja Ramadanovskog.

https://www.instagram.com/p/CTczWL0M5bU/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Mina Kostić bila je gost Jutarnjeg programa televizije Kurir gde je gostujući u emisiji otkrila neke nepoznate detalje iz života pokojnog pevača Džeja Ramadanovskog.

Naime, mnogima je poznato da su pevačica Mina Kostić i Džej Ramadanovski bili veoma bliski prijatelji i da su radeći zajedno prošli mnogo toga u životu, ali mnogi nisu imali predstavu o ovim detaljima iz života poznatog pevača.

 

– Družila sam se sa Džejom, bila sam deo njegovog života. Ne znam kome sve nismo pevali, a skoro da smo uvek radili zajedno. Čak smo i jednu zgradu sagradili zajedno – prisetila se pevačica Mina Kostić svog prijateljstva sa Ramadanovskim, pa objasnila:

 

– Investirali smo u tu zgradu. Verovali smo tim ljudima sa kojima smo radili, i na kraju smo prošli kao bosi po trnju. Ta zgrada i danas postoji, neko drugi je uzeo novac. Ali, na kraju to nije ni bitno. Oteto – prokleto. Sve te materijalne stvari dođu i prođu – objasnila je Mina Kostić.

Podsetino, Džej je najpoznatiji po pesmama „Mrak, mrak“, „Ko se s nama druži“, „Sunce ljubavi“, „Imati pa nemati“, „Rađaj sinove“ i drugima. Rođen je 29. maja 1965. godine u Beogradu, a preminuo je u 56. godini, 6. decembra 2020 u istom gradu.

IZVOR: REPUBLIKA.RS/hypebih.ba

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS