calendar

Četvrtak 8. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Nađen mrtav u zatvorskoj ćeliji: Objesio se počinilac femicida iz Kragujevca RAT NEVIĐENIH RAZMJERA! Žestoke uvrede na račun Janjuša! Lepi Mića izgorio od bijesa pa ga potkačio: “Majmune nemaš ni posao ni zanimanje, ti si muška k….” RACIJA NA NASTUPU DESINGERICE! Policija prekinula nastup! STIŽU RODE, MALI ŽELJKO DOBIJA BRATA ILI SESTRU!? Miljana ponovo trudna sa Ivanom?! (FOTO) Opsadno stanje u Beču nakon otkazivanja koncerta Tejlor Svift: Fanovi neutješni, policija traga za još tri osobe SVI SU MISLILI DA JE NJIHOVA VEZA LAŽ! ANĐELO PRIZNAO KADA ĆE VJERITI ANITU! Otkrio koji trenutak će biti presudan za taj čin Porodica stradalog iz “podmornice smrti” traži astronomsku odštetu: Sumnjaju da su prikrili važnu stvar KORISTI MALO DIJETE DA MANIPULIŠE NARODOM! Aneli Ahmić totalno raskrinkana, skandal dobija novi epilog: “Ona je monstrum!” Juli 2024. godine je bio drugi najtopliji mjesec ikad: Zabilježena i dva dana sa najvećom vrijednosti Dnevni horoskop za 8. avgust 2024. godine: Vodolija da pazi šta priča, Blizancima je glava u oblacima Rafael Nadal odustao od US Opena: Da li je vrijeme za penziju? PLASIRALA SE U FINALE! I druga bokserka za koju IBA kaže da ima XY hromosome bori se za medalju Janjuš ne prestaje da provocira Aneli! Poslao joj OVU PORUKU, ona odmah reagovala i zauvijek mu začepila usta (FOTO) PRVE FOTKE IVANA MARINKOVIĆA SA MALIM ŽELJKOM! Evo šta mu je poklonio! (FOTO) SLAVLJE U DOMU MIONE I ŠA! Objelodanili lijepe vijesti, čestitke pljušte sa svih strana (FOTO) PROCURILA FOTOGRAFIJA MAJE SA DRUGIM MUŠKARCEM: Uhvaćeni dok razmjenju nježnosti u Crnoj Gori! KROFAK ĆE POLUDJETI KADA SAZNA

OSVANULE SKANDALOZNE PREPISKE JANJUŠA I ANELINE SESTRE OKO NOVCA? Asmin Durdžić ih raskrinkao

Objavio: RHT
24/01/2024 4:20 PM

Bivši partner rijaliti učesnice Aneli AhmićAsmin Durdžić, nakon pauze vratio se na društvene mreže, gdje je nastavio da iznosi šokantne tvrdnje i fotografije na račun Ahmićeve i njene porodice. 

Naime,  Asmin je sada potkačio i Marka Janjuševića Janjuša, a sada je odlučio da objelodani konverzaciju, koju je, kako on tvrdi, Sita, Anelina sestra, vodila sa Janjušem.

Iako nije jasno o čemu se tačno radi u prepisci, spominje se novac, koji Janjuš u tom momentu nije imao da pozajmi, što se može pročitati u četu, koji je objavio Asmin na svom Instagram profilu.

– Imao sam i sve me je koštalo sad… na nuli sam… Je*iga – bio je Janjušev odgovor.

– Da bi poslije izašlo kako je dao 200 eura njenoj ćerki. Znači, nas si lagao da nemaš i kako želiš pomoći, čekaš da pošaljem, a ovamo si dao novac njenoj kćerki i onda uđeš i izigravaš humanitarca – napisao je Asmin uz ovu konverzaciju.

– Sita, vrati ženi pare, umjesto da se i dalje blamiraš, je*ao ti Janjuš mater, a ti njemu – napisao je još Asmin.

BONUS VIDEO:

Hypetv/Alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS