calendar

Petak 2. Avgust, 2023

Znaci da ste počinili emotivnu prevaru!

Objavio: RHT
06/12/2021 1:00 PM

Emocionalno neverstvo nekada je tako prikriveno da nismo ni svesni da ga činimo.

Potvrdu i pažnju tražite negde drugde

Kada ste u vezi, ne bi trebalo da tražite od druge osobe potvrdu svojih osećanja. Ne, ovo nije prijateljska podrška. Volite svoje prijatelje, ali emocionalna sigurnost i sigurnost koje vam oni nude su drugačiji.

https://www.instagram.com/p/CWyKwP3IOl9/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Ako, dok ste u vezi, tražite emocionalnu potvrdu od druge osobe, onda može postojati ozbiljan problem u vašoj vezi. A to ne znači da morate početi da tražite nešto drugo. Razjasnite stvari u sebi i osobi ispred vas i nastavite dalje u skladu sa svojim životom.

Krijete komunikaciju od svog partnera

Ako svoje kontakte sa nekim od vaše druge polovine držite u tajnosti, onda ste prešli određenu granicu. Ne, ne preporučujemo da sve kažete svom partneru, ali kada je u pitanju komunikacija koja traje dugo, sumnjičava i vodi ka flertovanju ili čini da se osećate posebnije (potvrda koju smo naveli gore), onda niste u potpunosti verni njemu.

Veoma ste otvoreni prema osobi sa kojom razgovarate

Vaša veza napreduje i postaje sve dublja i dublja. Otkrivate aspekte sebe koje niko možda ne zna. Osećate se veoma voljeno i otvoreno. U tome igra ulogu i činjenica da ovu komunikaciju krijete od svog partnera, možda i od ostalih prijatelja. Shvatate da se nešto razvija dalje od prijateljstva i, pošto znate da to nije nešto nevino, to krijete.

https://www.instagram.com/p/CWViQIFI3Xy/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Jezik koji koristite prevazilazi prijateljske granice

Koketirate, priznajete da vam sagovornik nedostaje i otkrivate trenutke iz svog života, a da partner to ne zna. Obratite pažnju na ono što kažete i primetite da li vas vode do više od jednostavne, prijateljske komunikacije. Ako ne želite da se drugačije razvija, onda to treba da razjasnite. Razmislite koje signale dajete drugoj osobi, a šta svom partneru, posebno ako krijete ovu komunikaciju od njega.

Imate osećanja (neprijateljska) prema drugom

Ništa jasnije. Razmišljate o tome i zamišljate kako bi bilo biti par. Otvoreni ste za ono što ste smislili u svom umu i vidite kako se iskra budi. Ukoliko vam se ovo dešava i osećate da se zaljubljujete, ovo je jasan znak da su se kod vas probudile emocije prema nekom drugom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS