calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

Nervozni Đoković poludio na Ivaniševića i svoj tim (VIDEO)

Objavio: RHT
23/01/2024 9:50 AM

Nervozni Novak Đoković je pobjesnio jer nije mogao da pronađe šta mu je bilo potrebno u torbi, a njegov tim mu nije pomogao.

Foto: Twitter / Printscreen

Srpski teniser Novak Đoković natjeran je danas da igra u dnevnom terminu na Australijen openu protiv Tejlor Frica i to na najtopliji dan od početka turnira. Kao da to nije bilo dovoljno, pa je meč protiv Amerikanca kasnio dva sata zbog previda organizatora, tako da je nervozan izašao na teren “Rod Lejver arene”.

Igrao je dobro protiv Frica u prvom setu, stvarao brejk šanse i nije uspjevao da ih materijalizuje, što ga je posebno frustriralo, dok je i jaka temperatura uzela svog maha. Uoči 12. gema prvog seta sjeo je na svoju klupu i djelovao je prilično bjesno dok je “kopao” po torbi i tražio je potrebnu hranu, piće i vitamine koje mu je spremio njegov tim, međutim nije uspio i zbog toga se tek onda posebno iznervirao na Gorana Ivaniševića.

Ako smo dobro čuli, Đoković je tražio “so”, odnosno elektrolite koji obično pomažu teniserima u takvim uslovima, ali ga niko od njegovog tima nije gledao u tom trenutku. Zato je morao da viče, na šta je Ivanišević dobacio da je “stavio u torbu sa strane”. Tražio je potom od svog tima da ga gleda, pa je trener dobacio: “Šta da gledam, je**te, sve sam ti stavio!”.

Pogledajte kako je izgledao ovaj simpatičan trenutak:

pic.twitter.com/pCSaOzaoG5— paja_kamiondzija (@PKamiondzija) January 23, 2024

Brzo je ovo dalo potrebnu energiju Đokoviću koji je potom na svoj servis-gem uspio da spasi dvije set-lopte za Frica, a zatim i da ga potpuno slomi u taj-brejku u kome je zaigrao najbolji tenis od početka turnira, prenosi “Mondo”.

Bio je nezadrživ i pobijedio je 7:3. No, Fric je dobio drugi set sa 6:4, a u toku je četvrti set. Prethodno je Nole dobio treći set sa 6:2…

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS