calendar

Sreda 3. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŠA LOMI SVE PRED SOBOM! Poludio zbog Mioninog postupka VELIKO SLAVLJE U DOMU TARE SIMOV! Saopštila divne vijesti poslije HAOSA SA DANILOM! UČESNICA RIJALITIJA OSTALA BEZ HONORARA! Kažnjena zbog prekršenog strogog pravila Dok svi bruje o Džekinom transferu, Amra bacila u trans navijače Hajduka ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Neću plodove mora, hoću plodove tora! (VIDEO) Perete li čarape izvrnute naopako: Ukoliko to ne radite rizikujete oboljenje ISPLIVAO TAJNI SNIMAK MIONE I STANISLAVA SA MEDENOG MJESECA Kako će reagovati Ša? Jedna od najljepših žena zablistala u vjenčanici: Preskočila sam maskaru i crtanje obrva Maja žestoko udarila na Mionu! Stanislav pokušao da je zaustavi, ali… GORE DRUŠTVENE MREŽE MAJKU OD INDI UMALO STREFIO MOŽDANI UDAR, KADA JE ČULA ZA VEZU NJENE KĆERKE I MARJANOVIĆA!? Šokantni detalji, skandal!? DRAMA KOD TRAVNIKA: Grom udario u prozor pod kojim je spavala beba (VIDEO) VELIKI USPJEH “FITNESS INSTAGRAMA”! Regionalna aplikacija postala globalni hit: Njeni kreatori potpisali ugovor sa svjetskom računarskom kompanijom ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Volite li vi doručak u krevetu? IDU SULTANOVI SPECIJALITETI I KUĆNE ČAROLIJE (VIDEO) Osumnjičeni za dječiju pornografiju doveden u Tužilaštvo: Već optuživan za sek**alno uznemiravanje studentica UDRUŽILE SE BIVŠE DJEVOJKE OD ŠA! “Neka reper u pokušaju potraži stručnu pomoć” GOGA SEKULIĆ O OPERACIJI I KOMPLIKACIJAMA NAKON INTERVENCIJE:”Imala sam dug oporavak”

Nema besplatnog gledanja! Putem Instagrama dugim nogama zadivila muškarce pa to odlučila masno naplaćivati

Objavio: RHT
22/01/2024 10:20 PM

Poljakinja Linda Kolodziejczyk iz dana u dan se sve više pretvara u nezaobilaznu figuru na Instagramu.

Foto: Instagram printscreen

To se sve dešava prije svega iz tog razloga što ju je priroda obdarila nesvakidašnje dugim i vitkim nogama.

Na pomenutoj društvenoj mreži počela objavljivati još kao tinejdžerica, u junu 2014., pa u međuvremenu skupila više od 750 hiljada vjernih pratitelja, među njima i pregršt udvarača koji na sav glas hvale njezinu vanjštinu.

Linda je u subotu proslavila 24. rođendan, podaci na internetu govore da je visoka 195 centimetara, međutim o sebi na svom profilu gotovo ništa ne otkriva osim toga da posjeduje profil i na OnlyFansu.

Naravno, shvatila je Linda u međuvremenu da bi na svojim dugim nogama mogla ponešto i zaraditi, pa poklonicima vruće sadržaje prodaje za 25 američkih dolara po mjesecu.

Inače, Guinnessova knjiga rekorda kao “vlasnicu” najdužih nogu na svijetu prepoznaje mladu Teksašanku Maci Currin. Lijeva noga te djevojke dugačka je 135,267 centimetara, a desna 134,3 centimetra.

BONUS VIDEO:

Hxpebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS