calendar

Četvrtak 4. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Hasan Salihamidžić operisan u Minhenu: Popularni Braco dobio novi kuk Ekskluzivno otkrivamo: Aca Amadeus se odlučio za šokantan potez! Nećete vjerovati šta je ovog puta uradio! (FOTO) Jeste li bijesni zbog novih čepova: Svi pogrešno otvaramo nove eko-boce, evo kako treba HITNO OGLAŠANJE SESTRE MIONE JOVANOVIĆ: Udarila Ša tamo gdje ga najviše boli, pa najavila ljetovanje u Selcetu… Novak nakon tri sata muke uspio da pobijedi Škota! Neugodan trenutak na aerodromu: Vjetar podigao haljinu Lauren Sanchez i sve otkrio KĆERKA STANISLAVA KROFAKA POBIJESNELA Hitno se oglasila zbog Maje Marinković, poručila samo jedno ASMIN IZGLEDA DA JOŠ UVIJEK VOLI ANELI! Dušica Jakovljević mu otkrila detalje U TAJNOM RAZGOVORU pred suočavanje, on ostao bez teksta! EKSKLUZIVNO! KOJA STE GRČKA BOGINJA PREMA HOROSKOPU: Šta to imate zajedničko s čuvenim ženama iz mitologije Ša PREŠAO SVAKU MJERU! Krenuo da BACA STVARI, a evo šta mu je rekla Miona! (FOTO) “Čuvam to u sebi i BUKVALNO SE TRUJEM!” Gastoz zamuckuje i nervira se poslije BORAVKA U ZATVORU: Nešto mi fali, ne mogu da provalim ŠTA! MAJA I ZVANIČNO OBORILA REKORD! Ovo niko nikada nije uradio do sada! LJUBAVNI ŽIVOT U CENTRU PAŽNJE Tri godine od okrutnog ubistva Alme Kadić u Sarajevu: Suprug joj pucao u potiljak, sistem je nije zaštitio ŠA NAPUSTIO BIJELU KUĆU: Upao Mioni u toalet i napravio haos Iako pruge mnogi izbjegavaju: Novi modni trend na pomolu Ovo su najsrećniji dani u julu za svaki horoskopski znak

Bukti plamen među starletama! TAMARA BOJANIĆ UDARILA NA HAPŠENU BOŽANU VUJINOVIĆ: “Tata ti se UB*O jer si PR*STITUTKA!”

Objavio: RHT
22/01/2024 9:00 PM

Tamara Bojanić se oglasila na svom Instagram profilu i žestoko udarila na starletu Božanu Vujinović.

Foto: Hype tv

Tamara je u više navrata iznijela svoje mišljenje o Božani, a Vujinovićkino hapšenje u Crnoj Gori zbog prostitucije prokomentarisala je ovako:

-Biju te, hapse, ali firma i dalje radi! Svaka čast!

Ovo ti je posljednja besplatna reklama. Za tebe nema niko lijepu riječ da kaže, na sahrani će da ti časte popa da laže da si bila dobar čovjek!– napisala je Tamara.

Bojanićeva se dotakla i vijesti da je Božana bila pretučena u Beogradu, te napisala:

Hvala ne prelijepoj reklami, sajt mi gori! Tata ti se ubio jer si prostitutka, tebe lemaju na svakom ćošku e jado jadna!

Foto: Instagram printscreen

-Ne znam šta je izazvalo Šeron Stoun iz okoline Bihaća da se opet na mene nakači, ali imam za nju jednu korisnu informaciju. Zamisli, ostarjela prostitutko, postoje žene koje su same zaradile sebi za satove, automobile i stanove bez da su za to morale da progutaju hektolitre sp*rme kamiondžija iz Han Pijeska. Znam da ti je teško da povjeruješ, ali probaj, počni sa nekim poslićem za koji si sposobna, na primjer spremaj stanove – počela je Tamara svoje posljednje oglašavanje, pa nastavila:

-Zaista volim da podržavam druge žene pa će mi biti drago kada ti se uslade legalno stečenih pedeset eura koji su i dalje veći od tvoje penzionerske tarife. Podstanarski stan na Altini i fejk veza sa tviter nalogom koji ti šatro kupuje poklone su svima bizarni i samo potvrđuju tvoju opsesiju Ivanom Rakas – dodala je Tamara, pa se nadovezala:

-Znamo i da ne znaš koje je pravo ime čovjeka i da ne izbijaš iz svog podstanarskog stančića u dnu predgrađa a umislila si vezu sa čovjekom koji nije bio u Srbiji duže nego što si ti čekala naše papire, bijedna bosanska nakazo. Bolje da dr*aju na mene nego da dr*am za pare dedicama iz Makedonije kao ti – završila je Tamara.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS