calendar

Nedelja 30. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Đovani Bajramović: “Lukas pravi koncert na Marakani, želja mi je Arena pa da UMREM” Đovani Bajramović ekskluzivno za HYPE: Prve korake u muzici napravila sa njim, a danas je MEGA ZVIJEZDA! Evo o kojoj pjevačici je riječ MUP IZDAO SAOPŠTENJE: Srpski policajci od sutra u zajedničkim patrolama sa crnogorskim kolegama na primorju! OGLASILA SE KĆERKA STANISLAVA KROFAKA! Nakon vjenčanja u rijalitiju, ona poručila samo jedno Zemljotres pogodio Crnu Goru ŠOK! PALO POMIRENJE?! STANISLAV I MIONA SVE PRIZNALI! Sve je jasno, Ša ne može da se opravi! Najbolji regionalni meteorolog: Nedim Sladić otkrio šta nas očekuje u utorak ALEKSANDRA ZABRINULA SVE! Pokazala tablete koje pije! Donijela DRASTIČNU ODLUKU! Danima je planirala ovo! Oglasio se muftija beogradski: Terorista ne može biti vjernik, niti vjernik može biti terorista OGLASIO SE SAŠA MIRKOVIĆ:”Hype brod je spreman” “SVI ZNAMO KO JE ONA!” Bukti rat! Grofica URNISALA Ivu Grgurić (VIDEO) NEVIĐENI KARAMBOL U RIJALITIJU Učesnica nasrnula na cimera, pa napala obezbjeđenje, uslijedila hitna reakcija! OVI ZNAKOVI ĆE TEK U DRUGOM BRAKU DOŽIVJETI PRAVU LJUBAV: Tada će naučiti istinski da vole MIONA I STANISLAV PRVI PUT OČI U OČI NAKON SVEGA: Brutalno OPLELI po Ša, pa otkrili sve TAJNE iz njihove veze HYPE PAPARAZZO Jelena Tomašević NAPRAVILA KARAMBOL ISPRED KUĆE!? A onda se iz dvorišta pojavio Ivan Bosiljčić Psiholog otkrio kako da postanete dobar otac

Niko nije vjerovao u nju! Transformacija Miljane Kulić poslije operacije želuca je nevjerovatna!

Objavio: RHT
22/01/2024 4:40 PM

Miljana Kulić  na ljeto 2022. godine išla je u Tursku na operaciju smanjenja želuca, zbog čega je po povratku u Srbiju imala velikih problema.

Iako niko nije vjerovao u nju i njeno mršavljenje, jer se nije pridržavala određene ishrane, pušila je i pila alkohol što joj je bilo zabranjeno, pa joj je u Nišu hitno odstranjena slezina.

Sada, godinu i po dana kasnije, Miljana je uspjela da sa 130 kilograma, steše liniju i svoje zdravlje dovede u red, da joj zavide mnoge djevojke u rijalitiju. Miksi je čak i garderobu promijenila, pa umjesto tetkastih širokih stvari nose seksi i uske haljinice.

Mnogi komentarišu da joj boravak u rijalitiju izuzetno prija te je uspela da liniju dovede do savršenstva, te da nikada bolje nije izgledala.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/Pink.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS