calendar

Četvrtak 4. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Asmin se izvinio Dušici, pa shvatio da je pogrešnoj osobi uputio izvinjenje i odmah ga obrisao! UEFA će žestoko kazniti turskog heroja nacije! JOŠ JEDNA BEBA U RIJALITIJU PRED SAMO FINALE?! Anita Stanojlović progovorila o trudnoći, Anđelo ne krije uzbuđenje… Stanari na Dobrinji u strahu od zaraznih bolesti: Na krovu zgrade prebrojano 200 mrtvih pacova! Kako su 1989. zamišljali da će kuće izgledati u 2024. godini: Nevidljiva moderna tehnologija NADICA ADEMOV POKAZALA TRUDNIČKI STOMAČIĆ: Pozirala u bikiniju pa pobrala komplimente ĐINA DŽINOVIĆ OBJAVILA ZNOJAV SELFI NAKON TRENINGA, MOMCI JE OBASIPAJU KOMPLIMENTIMA ŠAKO MUVA DJEVOJKU SA NASTUPA! Pjevač ponovo u centru skandala “Želim da te zagrlim” (VIDEO) EMA RADUJKO UŽIVA NA JAHTI SA FUDBALERIMA! Procurilo ko pjevačici pravi društvo (FOTO) MILICA TORODOVIĆ SE SKINULA I OBJAVILA INTIMNE FOTKE! Rastegla bikini, a onda šokirala sve, popustile joj kočnice nakon raskida (FOTO) U državi siromašnih i nezaposlenih: 800 miliona KM dali na klađenje Voditeljica ubijena pred svojim četverogodišnjim sinom, imala je 29 godina ZA 3 ZNAKA OTVARAJU SE SVA VRATA U NAREDNIH 6 MJESECI: Do kraja godine ogroman uspjeh, brdo para i strasti! Alka Vuica otkrila tajnu mladolikosti: To je ono što me pokreće Taksista koji je udario vozača romobila “napuhao” 1,4 promila “Aneli mi je BOLJA od Stanije! Čujem se sa njenom majkom!” EKSKLUZIVNO! Nada Macura podržala kontroverznu Ahmićevu! (VIDEO)

Pogledajte kako izgleda skrivena kuća Džekija Čena u njegovom rodnom gradu (VIDEO)

Objavio: RHT
22/01/2024 10:59 AM

Holivudski veteran kaže da širom svijeta ima skrivene kuće na neočekivanim mjestima, a jednom prilikom je pokazao onu koju je dizajnirao u rodnom gradu.

Foto: Twitter / Printscreen |

Hongkonški glumac Džeki Čen (69) jedan je od najpoznatijih ljudi na svijetu, a “Forbes” je 2015. procijenio njegovo bogatstvo na 350 miliona dolara.

Čen se trudio da ulaže mudro tokom višedecenijske uspješne karijere u Holivudu, a jedna od njegovih velikih strasti jesu – tajne kuće.

Kako je ispričao za “Real Time”, u mladosti je trošio svoje honorare na najskuplje automobile, dijamantske satove i sličan luksuz, dok se proteklih decenija trudi da živi što povučenije.

Jedna od stvari u koje posebno rado ulaže jesu skrivene kuće koje ima širom svijeta i koje na prvi pogled izgledaju kao beznačajni i napušteni objekti, a zapravo su opremljene i luksuzno i u skladu s njegovim potrebama.

Kako je Džeki Čen objasnio, inspiracija su mu stripovi i filmovi o Betmenu i Supermenu, a ne samo što su njegove kuće tajne nego su pune i skrivenih vrata koja koristi umjesto običnih.

On je jednom prilikom pristao da otvori vrata svog doma u Hong Kongu, koji je nekada davno bio fabrika. Ona je u međuvremenu napuštena, ali je zgrada zadržala svoj neodržavani izgled dok je Džeki Čen unutra napravio pravo gnijezdo po svojoj mjeri. Nalazi se u industrijskoj zoni. Nema turističkih autobusa. Spolja ni ne djeluje kao nečiji dom – zadovoljan je bio Džeki.

Unutra se nalazi mnogo prostorija za odmor i opuštanje, kao i prostor za trening borilačkih vještina, a glumac je dodao i bar s kolekcijom šoljica za čaj iz cijelog svijeta, vinski podrum i još mnogo toga.

Kako izgleda ovaj dom Džekija Čena pogledajte u video snimku:

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS