calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući!

Taki: Progovoriću o svemu što znam o Aneli, ali čekam Majin znak, pa ću da je uništim

Objavio: RHT
22/01/2024 9:59 AM

Radomir Taki Marinković, otac rijaliti učesice Maje Marinković, strahuje da će mu Aneli Ahmić iz “Elite” dići automobil u vazduh, s obzirom na to da nije u dobrim odnosima sa njegovom nasljednicom.

Foto: Hypetv

Naime, on tvrdi da je čuo da Ahmić u spoljnom svijetu zna na ovaj način da se sveti, pa je po svemu sudeći sada u pripravnosti.

– Aneli je muža zaboravila poslije pet minuta, o njoj ne treba niko ništa da priča u pozitivnom smislu i da je pere. Znam mnogo toga o njoj, pokušava da kopira moju Maju, ali ne može da uspije u tome. Mora još mnogo u rijalitiju da prođe – počeo je Taki, pa je nastavio:

Foto: Printscreen Youtube

– Progovoriću o svemu što znam o Aneli, ali čekam Majin znak, pa ću da je uništim. Ona je pikirala Janjuša jer je znala da je ženskaroš. Sređivala se i tako ga je osvojila. Moja sadašnja drugarica, koja se družila sa Aneli, sve mi je ispričala. Nije ona naivna, sklona je i paljenju automobila, pa se plašim da i meni ne zapali! Maja sa Stanijom nije imala problema, one se druže, ali Aneli je skroz van tog koša. Aneli nije pokušavala da se pomiri sa dečkom napolju, nego je gledala kako da napravi rijaliti priču i da nastavi dalje.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS