calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’ EKSKLUZIVNO: ŽIVOTNA PRIČA IZ BUTUROVIĆ POLJA: Majka plivala tri kilometra za kćerkom koju je odnijela poplava i spasila je! SADA SU NA SIGURNOM JANJUŠ POSLAO ANELI ŠIFRIRANU PORUKU U RIJALITI?! Sve uradio u strogoj TAJNOSTI, mislio je da se NEĆE SAZNATI! Prijatelji postavili spomen-ploču Dženanu Uščupliću na Bukoviku, prisustvovao i Husref Musemić U Donjoj Jablanici počela padati kiša, otežana potraga “ISKRVARIO JE” STRAVIČNE SCENE! Kamera snimila OBEZBJEĐENJE nakon TUČE? STRAVIČNE VIJESTI ZA TRUDNU MILICU! Terza alarmirao advokate, želi da joj ODUZME DIJETE! “Horde zla” i Manijaci u humanoj misiji: Krenuli u pomoć poplavljenim područjima Kod Komadinovog vrela od jutra se radi na uspostavljanju putne komunikacije TRUDNA MILICA POSLALA JASNU PORUKU! Zapušila usta hejterima, donijela odluku! (FOTO) I dalje obustavljen saobraćaj od Jablanice prema Mostaru

SAHRANJENA ANDRIJANA LAZIĆ Nastradala pjevačica ispraćena uz suze i jecaje

Objavio: RHT
19/01/2024 4:20 PM

Pjevačica Andrijana Lazić koja je poginula prošle nedjelje u Dubaiju, kada je pala sa 24. sprata, sahranjena je danas u Velinom Selu, u Bijeljini. 

Nešto prije sahrane u porodičnoj kući okupili su se prijatelji, komšije i članovi porodice dvadesetosmogodišnje djevojke.

Ka groblju su se zaputili noseći vijence bijelih ruža. Potresne scene ispraćene su suzama i tišinom. 

Na čelu povorke je skrhkan Andrijanin brat, a svi su prisutni su zanijemeli od tuge i bola.

Andrijana je sahranjena uz suze i jecaje svojih najbližih. 

Podsjetimo, danas se Andrijanin otac Nebojša još jednom oprostio od svoje kćerke na društvenoj mreži Fejsbuk.

– Anđele moj, lakše mi je, jer si među anđelima. Nastojao sam biti dobar tata i tvoj zaštitnik kao Bijeli anđeo. Ali, uzeli su te anđeli sebi i neka te čuvaju! Znaš, moj dobri anđele, svaki dan bez tebe je teži i teži, kako dalje bez tebe? Stalno pomišljam ući ćeš u kuću, sići sa sprata, izaći iz svoje sobe! Nikako da prihvatim realnost da nisi sa nama, pored mene. Toliko nedostaješ, ti sa svim svojim dobrim osobinama, ali i tvojom tvrdoglavošću koja te činila posebnom, jer si imala svoje JA! Želim da te se sjećam kao na ovoj slici, vedru, nasmijanu i sretnu! Nadao sam se da ćemo proživjeti još mnogo sretnih trenutaka, ali ti ćeš ostati sreća moga srca. Ovi dani bez tebe kidaju dušu, srce, kompletan organizam. Nadam se iskreno da si ti našla svoj mit i to mi je sada najbitnije – napisao je Nebojša na Fejsbuku.

BONUS VIDEO:

Hypetv/Alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS