calendar

Ponedeljak 8. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SMRT U DOMU ZMAJA OD ŠIPOVA! Povukao se nakon rijalitija, a sada ostao bez najvećeg oslonca u životu HIT LJETA! Sve žene će htjeti kupaći kostim kao Luna Đogani DUNJA ILIĆ TVRDI DA JU JE DEČKO PRETUKAO! Prijavila ga navodno policiji, van sebe: “Davio me je i lomio ruku” Sanja Maletić o porođaju u 52. godini: Borba je trajala 8 godina, Vanja je čudo OBJAVLJEN SNIMAK PRIJE DISKVALIFIKACIJE! Miljana Kulić pravila karambol, gađala kamenjem, obezbjeđenje je opkolilo (VIDEO) Otkrivamo ZAŠTO MARKO I DIVNA DNK ULAZE U IMANJE: Imaju ovakav izazov! KOME JE OVO LIJEPO?! Svi gledaju u ogromne usne Une Čolić Nezir Vilogorac ljubav prema Sarajevu pretočio u instrumentalu ‘Ornaments of Sarajevo’ Doktor Mladen Veletić iz BiH nagrađen za najbolji istraživački rad u oblasti liječenja raka mozga! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin i Arnel otkrili kakve ih privlače žene! Koga očekuju u spektaklu? (VIDEO) VELIČANSTVEN POSTUPAK SAŠE MIRKOVIĆA! Donio odluku da pomogne porodici čija je kuća IZGORILA U POŽARU ZABORAVITE NA SLADOLED I HLADNU VODU! Dijetetičar otkriva šta najbolje hladi po vrućini OVI TAKMIČARI MORAJU NAPUSTITI KUĆU! Hitno saopštenje! OGLASILA SE INDI, SVE PRIZNALA! Pjevačica iznijela detalje veze sa Zoranom: “Ovog puta mnogo više očekujem od njega nego prošli put” KLJUČNA ODLUKA PRED FINALE: Ova takmičarka će promijeniti tok rijalitija! (FOTO) Pucnjava u Obudovcu, ranjeno troje

DA LI JE MILE KITIĆ OTAC MACE DISKRECIJE? Senada u “ShowBLIZ” emisiji progovorila o DNK TESTU: “Dao je novac mojoj mami da me abortira”

Objavio: RHT
19/01/2024 2:00 PM

Ekskluzivno, naše voditeljice, novinarke i autorke emisije u novom luksuznom formatu  “SHOWBLIZ”, Miljana i Nevena Arsić, ugostile su na Hype televiziji, pjevačicu, starletu i biivšu rijaliti učesnicu Senadu Nurkić, poznatu kao Macu Diskreciju.

Naše blizabkinje Miljana i Nevena Arsić su upitale Macu da prokomentariše pisanja medija da je njen otac navodno popularni folk pjevač Mile Kitić.

Podsnetimo, u medijima je odjeknulo da je navodno otac Mace Diskrecije popularni pnevač, jer je njena majka izjavila da je Senadin otac oženjen i da je poznati pjevač, kao i da joj je dao novac da prekine trudnoću.

Iako nije željela da prekine trudnoću, takođe nije htjela da se miješa u njegov brak, tako da je Macu odgajala njena baka. U medijima se pojavila i fotografija Elene Kitić, ćerke Mileta Kitića i Mace Diskrecije, a svi su komentarisali da užasno liče.

Ne znam da li je Mile Kitić moj otac, nikada nismo radili DNK test. Možda i jeste ne znam. Nisam nikada vidjela kako on izgleda i ta jedna slika koju sam imala je pocjepana. Pokušala sam da dođem do njega ali mislim da njegova žena to ne dopušta, on nikada nije želio da me upozna niti da ima kontakt sa mnom”, plakala je Maca u emisiji “ShowBLIZ” pa nastavila:

“Ne želim ni ja više da ga upoznam.  Ne želim kontakt sa njim. Najviše mi je u životu falila samo njegova pojava, da je tu“, rekla je Maca.

Najavu emisije  “ShowBLIZ”, pogledajte u videu ispod teksta:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS