calendar

Sreda 4. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“NADAO SAM SE DA ĆE SE IZVUĆI! E, MOJ SINKO…” Miroslav Ilić se oprostio od Bore Čorbe! Otkrio sve o njihovom POSLJEDNJEM SUSRETU Trostruki ubica iz Sanskog Mosta branio se šutnjom Aca Lukas potresen SMRĆU BORE ČORBE: “Brate…” (FOTO) MIONA DONIJELA ŠOKANTNU ODLUKU: Saopštila Ša da je KRAJ ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Je li sad sve jasno hejterima – imam lijep život! “Jedem sve kvalitetno i domaće, a imam veliku ljubav”(VIDEO) Marija Šerifović objavila preslatku sliku sina: MARIO NAPUNIO 9 MJESECI Ronaldo i Georgina uhvaćeni u “nezgodnom” trenutku na jahti (FOTO) JANJUŠ SE SKINUO GO! Nastala opšta pometnja! PREKID EMISIJE (FOTO) Pjevač PLATIO ULAZ ZA SVOJ NASTUP: “Nisu me prepoznali!” Kako je Bora Čorba pjevao o vlastitoj smrti: “Moje telo pošaljite u Čačak, u Ljubljani ostavite srce” “Izobličila sam se i UKOČILA! Kao da sam POKVARENA LUTKA!” Gocu Božinovsku DOTUKAO BOTOKS Dnevni horoskop za srijedu, 4. septembar 2024: Ovanovi spremni da rizikuje, Djevice mogu da izbjegnu grešku, Strijelce ništa ne može iznenaditi, a Vas? PREMINUO BORA ČORBA! Izgubio BITKU SA BOLEŠĆU! Po ovome ćemo ga PAMTITI! Influenserka pomrsila konce glumcima u Veneciji: Holivudski glamur je Tamarin teren Snažno nevrijeme pogodilo dijelove Hercegovine, u Nevesinju padao grad ANITA SE HITNO OGLASILA! Trebala joj je medicinska pomoć! Evo šta je razlog, otkriveno stanje rijaliti učesnice (FOTO)

SKAPIRAJ TARU: Nevjerovatan poklon! Tara Simov kupila sinu kuću! (VIDEO)

Objavio: RHT
18/01/2024 6:36 PM

Najnoviji poduhvat Hype produkcije i Hype televizije je rijaliti format “Skapiraj Taru”!

Gledaoci svakodnevno prate život glavne zvijezde ovog rijalitija, Tare Simov, koja publici pokazuje sve detalje njenog života, zajedno sa svojim partnerom Danilom.

Ovog puta, Tara je pokazala poklon za njenog sina Nikolaja, a u pitanju je kuća.

S obzirom na to da je Tara istakla da su mu i krevetac i krevet postali mali, ovo je idalan prostor za njenog mališana.

Naime, Tara i Danilo su vidno raspoloženi sklapali kućicu i usput pjevušili, te je Tara u jednom trenutku pecnula Danila:

– Kad raskinemo, hoćeš da daješ dobar bakšiš na našu pjesmu? – upitala je.

– Hoću – rekao je Danilo, te je odmah promijenio odgovor zbog Tarinog negodovanja:

 -Šalim se, nećemo da raskinemo – rekao je Danilo.

 Jel moguće da je vama muškarcima toliko teško da skapirate šta treba da kažete u tim situacijama? – rekla je Tara, dok se Danilo smijao.

Detaljnije pogledajte u videu ispod ovog teksta

Hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS