calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja! DANIJELA DIMITROVSKA SE SKINULA SA DEČKOM! Jevrem pokazao isklesane trbušnjake, manekenka u vrelom izdanju! Sofia Vergara iza sebe ima dva razvoda, sada je našla sreću: Ovo su sve njene ljubavi Veliki ulov carinika na prelazu Stara Gradiška: I oni ostali u šoku STRAVIČNO! Kćerka (20) holivudskog glumca pronađena mrtva u stanu RAZVODE SE JELENA I IVAN MARINKOVIĆ?! Ona uhvaćena u prevari sa ovim učesnikom, SKANDAL PRED KRAJ RIJALITIJA! LUNA ĐOGANI POTVRDILA SRETNE VIJESTI! Ovo su svi čekali, sve objavljeno javno: Poslije toliko godina, opet… PORODILA SE TAMARA DRAGIČEVIĆ Glumica na svijet donijela sina, ovo su detalji

Aco Pejović se hvali kako pjeva kriminalcima, a djecu vaspitava da mu ne kaljaju obraz? (VIDEO)

Objavio: RHT
16/01/2024 11:50 PM

Poznato je da je Aco Pejović nastupao za žestoke beogradske momke.

Foto: ATAImages

Pejović je i sam priznao svoju privrženost prema kriminalcima i ljudima sumnjivog morala, čime je zgrozio mnoge.

– Nikada nisam imao nikakve neprijatnosti sa momcima koji se bave kriminalom, imam prijatelja i sa jedne i sa druge strane zakona. Meni je važno da je neko dobar čovjek, sad da li je kriminalac ili policajac, potpuno je nebitno. Ne gledam ljude po tome čime se bave, nego kakvi su po duši. Među žestokim momcima su ljudi koji su džekovi i imaju manire pravih gradskih mangupa. Drago mi je kada vidim da se to zadržalo i danas među mladima – izjavio je svojevremeno Pejović za domaće medije.

Iako je otac tri kćerke, Aci ne predstavlja nikakav problem da bude blisko povezan sa ljudima iz kriminalnog podzemlja. Takođe, Pejović je svojevremeno govorio o tome kako vaspitava svoje kćerke.

– Zaštitnički sam nastrojen prema kćerkama, ali ne u toj mjeri da sam kao Nikola Kojo u “Mi nismo Anđeli”. Mi smo u kući otvoreni, kod nas nema tabu teme, plus, ja sam im milion puta rekao da od mene i majke nemaju većeg prijatelja. Tako da, koliko god imali svojih prijatelja, mi smo im opet najbolji, jer im želimo najbolje u životu. Naravno da ću ih zaštiti ako dođu u neprijatnu situaciju, a ovako uvijek kažem čuvajte mi obraz i živite punim plućima – rekao je Pejović i dodao:

foto: youtube/printscreen

 Što se tiče toga da sam porodičan čovjek, nisam ni ja baš toliko fin. Volim i ja da skitam, volim i ja kafanu, da se opustim… Porodičan sam jer imam svoju porodicu, volim i brinem, stavljam ispred svega, ali nisam cvjećka. Svi imao slabosti i hirova. Jedino što ne dozvoljavam je da moja porodica bilo šta trpi. Tu sam kao stijena, oni iza mene, ja ispred njih, i tu je ono zbog čega ja kažem da je porodica sve.

Pejovićeve izjave su se pokazale kao dosta kontradiktorne, jer nakon navoda da pjeva kriminalcima prodaje priču o važnosti čuvanja obraza koje pokušava da prenese svojim kćerkama.

Da li su u pitanju dvostruki aršini ili nešto drugo, nismo sigurni, ali vjerujemo Pejovićevoj izjavi da nije cvjećka i da nije baš toliko fin kao što djeluje na prvi pogled.

Detaljnije na videu ispod:

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS