calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

Ovo fotografija srpske influenserke DOK JE BILA MUŠKARAC: “Nisam voljela ovaj period…”

Objavio: RHT
16/01/2024 1:45 PM

Influenserka Nikolina Kovačević je transrodna djevojka koja je postala poznata prije nekoliko godina, a nedavno je i promijenila pol.

Foto: Youtube

Na svom kanalu na Jutjubu je objavila snimak gdej je iznijela sa kojim se problemima suočavala i kroz koje faze je prolazila tokom čitavog procesa.

Jednom prilikom je otkrila da je devet godina čekala na operaciju, a u samom procesu tranzicije je nepunih pet godina.

Njena najveća podrška je majka koja je oduvijek bila uz nju, a ona je istakla da je sada sretna, te da sada živi normalan život.

Foto: YouTube/Nikolina Kovačević

Nikolina je ispunila svoj san, a cio proces operacije promjene pola koju je izvršila u Beogradu, je snimila i objavila na Youtubeu.

Kako je Kovačevićeva izgledala prije, ali i kako izgleda danas možete pogledati na fotografiji ispod teksta.

Foto: Youtube /Printscreen

Ja na svadbi, nekada i sad. Da li vam se dopada? Ovo sam ja nekada. Ovo je bio pubertet, nisam voljela ovaj period – istakla je na svom kanalu ona.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS