calendar

Utorak 1. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Kao preslikan: Ljudi u nevjerici koliko sin Bobana Rajovića liči na pjevača Ako si mislio pobjeći ulazim ti na žurku šugo? Mirza Hatić ulazi da Kadri objasni neke stvari! Sve za ljubav: Fatima aminovala da dođe treća žena! Sarajevo: Sudar dva automobila na raskrsnici kod Željezničke stanice Kontroverzni lijek uništava Kristinu Agileru, javnost zabrinuta: Je li to stvarno ona? Otkrivamo s kim je sada već bivša supruga prevarila Milana Kalinića? Kad treća žena ulazi u Elmedinov harem? Ovo je njegova budućnost, sada je to svima jasno! FATIMA I JANA U ŠOKU! OVDJE SADA ŽIVE SAVA I ADRIANA! Džehverovići preko noći napustili Srbiju i otišli za Dubai, njihova porodica neutješna! (FOTO) CITY HYPE: Aca Živanović ekskluzivno za Hype otkrio da čeka treće dijete! Prvi intervju Vladimira Tomovića, nakon medijske ilegale Fatima ronca: Jano, ja čim sve završim, ti se pojaviš i glumiš radnicu! Imaš li obraza?! POTRESNA OBJAVA PJEVAČICE! Nadežda Biljić se slomila pa samo izustila: “U šoku sam…” Anđela ovdje otkrila da želi bebu u rijalitiju? Zvezdan sve priprema da joj saspe u lice Šta su pokazali podaci Federalnog zavoda za statistiku: Evo koliko je u augustu bilo turista Regionalni mediji pišu: Nastavak filmske trilogije “Kafana na Balkanu” željno se iščekuje u Hrvatskoj ĐOKOVIĆ PONOVO U KINI Novak stigao u Šangaj, evo kako su ga dočekali (VIDEO) Primož Ulaga: Lijepo je u Sarajevu, vraćaju mi se sjećanja na početak Olimpijade

Jeste li spremni: Slijedi nam temperaturni ‘rolerkoster’

Objavio: RHT
16/01/2024 9:40 AM

Federalni hidrometeorološki zavod, objavio je srednjoročnu prognozu za naredne dvije sedmice, odnosno za period do 29. januara.

Fito: Ilustracija

Početak druge polovine januara, kad su u pitanju temperature zraka, biće sličan prvim danima ove godine, a to znači zima bez prave zime. Minusi će se zadržati na planinama. U nižim područjima minusi biće rijetki i slabi uglavnom pri tlu.

Preovladavat će nestabilno vrijeme sa kišom u nižim, a snijeg i susnježica padaće uglavnom u planinskim i pretplaninskim područjima.

Očekivane padavine u centralnim i sjevernim područjima Bosne i Hercegovine neće biti obilne i stalne. Više količine padavine izgledne su na jugu i jugozapadu zemlje. Najviše padavina prognozira se u četvrtak (18.01.) i petak (19.01.).

Minimalne temperature zraka varirat će od -2°C do 3°C u Bosni, na području Hercegovine od 5°C do 9°C. Najviše dnevne temperature između 4°C i 9°C u Bosni, do 14°C na jugu zemlje. Od četvrtka maksimalne temperature od 8°C do 14°C, na jugu i do 17°C.

U periodu od 21. do 29. januara preovladavaće promjenjivo oblačno, djelimično sunčano i stabilno vrijeme. U jutarnjim satima izgledni su minusi koji će biti izraženiji u centralnim područjima. Tokom dana temperature zraka biće uglavnom pozitivne, prognozira Federalni hidrometeorološki zavod.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS