calendar

Utorak 2. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Hiljade gledalaca napustilo “music week” kad je Karleuša počela svoj nastup! (VIDEO) Darko Lazić VOZI BIJESNU MAŠINU OD 300.000 EURA! Pjevač se pohvalio, a žena ga snimala (FOTO) “KAMO SREĆE DA SAM SPONZORUŠA!” Anja Bla se oglasila poslije RASKIDA od Bake Praseta HITNO OGLAŠAVANJE! Ovi učesnici rijalitija će snositi posljedice ANDREANA ČEKIĆ U VRTLOGU SKANDALA: Pjevačicu bivši TUKAO pred svima u svom rodnom kraju?! Njegova braća je jedva spasila?! Na bh. tržište isporučena voda iz Hrvatske koja može biti štetna za zdravlje OGLASIO SE SAŠA MIRKOVIĆ I ZAPUŠIO USTA SVIMA! Ništa više neće biti isto NAPRAVILI DAR-MAR u Lisovićima! Nives i Neven se ovako SPREMAJU ZA IMANJE! Ona VOZI TRAKTOR dok pjeva O SOČNIM KARANFILIMA! (VIDEO) Katastrofalne posljedice nezapamćenog nevremena u Bosanskoj Dubici: “Štete se mjere stotinama hiljada KM” (FOTO) Hidriranost organizma vrlo je važna: Koliko vode treba piti tokom ljeta KONAČNO RASKRINKAN IVAN: Cijelu noć grlio Aneli! Dokumenti otkrivaju: Ubica supruge na Pofalićima pravosnažno osuđen u Hrvatskoj Nevrijeme opustošilo Trebinje: Olujni vjetar lomio drveće, dizao crijepove… Kristijano Ronaldo EMOTIVNIJI nego ikad, a onda je progovorio i o budućnosti u dresu reprezentacije MIONA I ŠA U VRELOJ AKCIJI! Sve se treslo poslije njene svadbe sa bivšim dečkom! NISU MARILI ZA CIMERE POTRESNO GOSTOVANJE na Hype TV “Izrešetao mi je BRATA, a ON nosi PANCIR! Ko je u koga PUCAO?” Jeziv masakr u Duboni “Tijela su PREDUGO ležala svuda, a nemoćni roditelji kukali! Ulica je bila CRVENA OD KRVI”(VIDEO)

JK nikad iskrenije o odnosu sa Duškom: “Trudim se da ne ostajem sama sa njim…”

Objavio: RHT
15/01/2024 12:20 PM

Jelena Karleuša otkrila je kako je kupila novu kuću. Pjevačica je govorila o svom psu Alfi koga je udomila, a onda je spomenula novu nekretninu.

Foto: instagram/printscreen

 Imam sedam životinja. Ne držim životinje u dvorištu, sve imaju iste uslove za život, a neke čak i malo bolje. Kad je riječ o životinjama van moje kontrole, koji borave u azilima, trudim se da 10 ili 20 odsto dam tamo. Pristojno zarađujem i velika sredstva dajem kako bi se ublažila patnja životinja, jako sam osjetljiva na njihovu patnju, to me i noću uznemirava. Žive u prostorijama, samo imaju grijalicu da im ne bude hladno – rekla je Jelena i nastavila.

Foto: instagram/printscreen

 Alfa živi u mojoj novoj kući koju sam kupila, ali se nisam uselila. Samo sam okitila jelku, on živi bolji život od ljudi koji su mu odsekli šape i rep i ostavili da umre na ulici – otkrila je pevačica.

Jelena je i dalje u braku sa bivšim fudbalerom Duškom Tošićem, iako im je odnos narušen izvjesno vrijeme. Kako je rekla, rijetko ostaju sami u njihovom domu na Dedinju, gdje žive sa kćerkama u odvojenim sobama.

Foto: Printscreen Instagram

– Trudim se da ne ostajem sama u kući sa njim. Mogu da kažem da to nije ono što bih nazvala lijepom komunikacijom, u ovim prazničnim danima bih se tako lijepo izrazila. Sigurna sam da svaki čovjek ima problem u odnosu u porodici ili sa nekim, to je život – rekla je Jelena.

 Nisam se udavala sa tom vrstom razmišljanja “Šta bi bilo sa tobom nesrećniče da se nisam udala za tebe”. On je rekao da bi igrao u Real Madridu da nije bilo mene. Mislim da nema razloga da se žalimNije mu bilo loše, nije oženio tako lošu ribu, imamo divnu djecu, imao je lijepu karijeru. Nisam sljepica koja uzima lovu od njega, uvijek sam lepo zarađivala – dodala je pjevačica.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS