calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
KOSTA NA STOLU OSTAVIO PAPIR, ONO ŠTO JE BILO NA NJEMU ŠOKIRALO STRUČNJAKE: Evo o čemu mašta dječak-ubica, napravio kompletan plan! Elmedin želi da živi u Sarajevu, vrijeme je malo da promijenimo! Svađa Elmedinovih žena! Fatima, počela si da se foliraš! “Ivan i Jelena NISU RAZVEDENI!” Izabela Alijoski o AFERI sa Gastozom “Dobila sam poziv da uđem!” Marija Kulić otvoreno o Zoli i detaljima iz njihovo zajedničkog života! ONA JE BUDALA ŠTO GA POZNAJE! OVDJE JE SVA TAKTIKA RIJALITIJA OTKRIVENA? Karić: Želim vezu, ti Anđo samo odbijaj prvi mjesec Isprobajte genijalni način brzog sušenja odjeće u zatvorenom prostoru Pakao je iza nje: Spavala sam na podu, njegova mama me mučila! Pjesme sam morala zaboraviti! Uništio mi je život Jana i Fatima pričaju uz kafu: Uvijek sam se pitala gdje one što žive u zgradama suše veš? Melina je uvijek šarala! Udarale su me, prijetile mi, ali najgori su oni iz rijalitija Teška saobraćajna nesreća u Hrvatskoj: Poginula bh. državljanka Elmedin naređuje Jani i objašnjava njene današnje zadatke! Sve imate k’o u bajci, a hrčeš do 10 Kija Kockar se pohvalila: Završila prvu godinu Pravnog fakulteta i to ne bilo kakvim prosjekom Nekada je bila velika zvijezda, a sada jede u narodnoj kuhinji?! Bebi Dol na rubu egzistencije?! Širom BiH danas nagla promjena vremena: Osjetan pad temperature i udari vjetra UČESNICA RIJALITIJA JAVNO PREVARILA MOMKA! Završila u krevetu s cimerom, vrela akcija naočigled svih!

Ogromna šteta: U stravičnom požaru poginule dvije osobe

Objavio: RHT
15/01/2024 10:20 AM

U požaru koji je noćas izbio u porodičnoj kući u naselju Karađorđevo na Palama smrtno su stradale dvije osobe, saopćeno je iz Vatrogasne jedinice na Sokocu.

Foto: Ilustracija

Intervenisalo je pet vatrogasaca sa tri vozila.

Požar, koji je zahvatio dva sprata kuće, je gašen četiri sata.

Na kući je pričinjena velika materijalna šteta, a uzrok požara još uvijek nije poznat.

Požar se dogodio u mjestu Mokro, a policiji je prijavljen u 1.30 časova. Na lice mjesta izašli su policija i vatrogasci.

Kako  je potvrđeno za “Nezavisne”, otac je uspio iz kuće izvući dvoje djece, te se vratio po kćerkicu i suprugu.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Avaz/Nezavisne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS