calendar

Ponedeljak 8. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
JELENA PRIZNALA AFERU SA UROŠEM RAJAČIĆEM! Ivan Marinković ne vjeruje šta čuje, na ivici suza! Put ka raskidu: Ove navike u krevetu uništavaju vašu vezu OVAKO IZGLEDA NOVI DEČKO KOM SE DUNJA ILIĆ KLELA NA LJUBAV JUTROS, A NEKOLIKO SATI KASNIJE GA OPTUŽILA ZA NASILJE! (FOTO) “ČOVJEK JE ILI DOBAR ILI LOŠ!” Natalija Trik FX otkrila da njen otac nije pričao sa njom zbog udaje za Sanija: “U meni kao da teče romska krv!” Đoković uz odličnu igru lakše od očekivanog izborio četvrtfinale Wimbledona ON JE SLIKA I PRILIKA OCA, SIN POZNATOG ZAVODNIKA NAPUNIO 18 GODINA: Ovaj mladić oduševljava izgledom, pravi dasa Prvi susret bebe i porodičnog psa dirnuo ljude: Tata, nisi jedini koji je plakao na ovo “NIJE MI JASNO KAKO JE SEBI DOZVOLIO TAKVE STVARI” Natalija Trik FX brutalno o Nenadu Aleksiću Ša, a onda raskrinkala Mionu Jovanović GOTOVO! IVAN VRATIO JELENI BURMU! Marinković presjekao, prišao joj i izgovorio ove riječi, ona zanijemila od šoka Poznato ko će suditi polufinale Eura: Jedan naštimao meč prije 20 godina za 300 eura, drugi hapšen u BiH s Tijanom Ajfon HRVATICA S NAJVEĆIM GRUDIMA: Tražili joj sliku bez veša, ona objavila javno MILJANU KULIĆ SU PONIŽAVALI? Ekskluzivno za HYPE Marija Kulić otkrila PRAVI RAZLOG DISKVALIFIKACIJE pred samo FINALE Zavirite u vilu Gorana Bregovića u Crnoj Gori: IZDAJE JE ZA 5.000 EURA SMRT U DOMU ZMAJA OD ŠIPOVA! Povukao se nakon rijalitija, a sada ostao bez najvećeg oslonca u životu HIT LJETA! Sve žene će htjeti kupaći kostim kao Luna Đogani DUNJA ILIĆ TVRDI DA JU JE DEČKO PRETUKAO! Prijavila ga navodno policiji, van sebe: “Davio me je i lomio ruku”

Prvo oglašavanje diskvalifikovanog Zole nakon informacije da Miljana nije trudna

Objavio: RHT
13/01/2024 2:30 PM

Danima unazad se na imanju u Šimanovcima, u okviru rijaliti šou-programa “Zadruga 7 Elita”, spekulisalo da li zadrugarka Miljana Kulić nosi dijete rijaliti veterana Lazara Čolića Zole ili ne, ali je naposletku objelodanjeno da ipak nije u drugom stanju.

Sada se ovim povodom Lazar oglasio na društvenim mrežama, ističući da ne želi da ulazi u detalje svega onoga što se spominje uz njegovo ime, uz priznanje da razmišlja o tome da otpočne život u glavnom gradu Austrije.

– Nisam dosad dao nijednu izjavu niti mi je do toga, a najmanje mojoj porodici da komentariše bilo šta. Beč mi se mnogo sviđa. Razmišljam da ostanem da živim ovdje i da se borim. Šta vi mislite o tome? – pitao je Čolić pratioce na Instagramu, a nakon što mu je jedan od njih poručio da “niko ne piše o njemu” i da “nije tako lako ostati u Beču, Zola je odgovorio:

Kako god, bitno je da smo živi i zdravi. Pozdrav za sve ljude širom svijeta. Voli vas Zolander. Širite ljubav.

BONUS VIDEO:

Hypetv/Alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS