calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“Ne postoji riječ zahvalnosti što su tako brinuli o meni dok sam se oporavljao” Saša Mirković napravio pravo slavlje za svoje saradnike i najbolje doktore oftamologije “Klinike Svjetlost” Sjećate se Indire koja je otpjevala zarazni hit “Zmaj”: Iza sebe krije tešku priču Pjanić se družio s navijačima CSKA pred početak meča, a onda vodio i navijanje HAOS POSLIJE RASKIDA! Anita se odlučila za neočekivan potez! Evo šta je uslijedilo poslije rastanka s manekenom! KOSTA NA STOLU OSTAVIO PAPIR, ONO ŠTO JE BILO NA NJEMU ŠOKIRALO STRUČNJAKE: Evo o čemu mašta dječak-ubica, napravio kompletan plan! Elmedin želi da živi u Sarajevu, vrijeme je malo da promijenimo! Svađa Elmedinovih žena! Fatima, počela si da se foliraš! “Ivan i Jelena NISU RAZVEDENI!” Izabela Alijoski o AFERI sa Gastozom “Dobila sam poziv da uđem!” Marija Kulić otvoreno o Zoli i detaljima iz njihovo zajedničkog života! ONA JE BUDALA ŠTO GA POZNAJE! OVDJE JE SVA TAKTIKA RIJALITIJA OTKRIVENA? Karić: Želim vezu, ti Anđo samo odbijaj prvi mjesec Isprobajte genijalni način brzog sušenja odjeće u zatvorenom prostoru Pakao je iza nje: Spavala sam na podu, njegova mama me mučila! Pjesme sam morala zaboraviti! Uništio mi je život Jana i Fatima pričaju uz kafu: Uvijek sam se pitala gdje one što žive u zgradama suše veš? Melina je uvijek šarala! Udarale su me, prijetile mi, ali najgori su oni iz rijalitija Teška saobraćajna nesreća u Hrvatskoj: Poginula bh. državljanka Elmedin naređuje Jani i objašnjava njene današnje zadatke! Sve imate k’o u bajci, a hrčeš do 10

ANĐELO ILI MUNJEZ? Aneli izdala Janjuša! Uroš raskrinkao Ahmić! “Možemo pričati samo preko ADVOKATA!”

Objavio: RHT
12/01/2024 8:20 PM

Uroš Stanić je danas iznio oštre tvrdnje protiv Aneli Ahmić sa kojom od skoro nije u dobrim odnosima.

Foto: Printscreen

-Ništa novo, on uvijek priča o tim stvarima. Ja sam i sama juče rekla da sam ga ostavila, ali vidjećemo vremenom -rekla je Aneli.

-Na osnovu njenog zaključka od juče sam došao do te zamisli. Još je rekla da joj se možda i Anđelo sviđa, totalno se pogubila. Ne zna šta priča, još se muva sa Munjom i tu mu se smije, šokiran sam da mi je rekla da me je tužila. Poslije svega što sam radio za nju, još sam je branio pred svima, a ona mi tako vraća -dodao je Uroš.

-Mi smo se njega odrekli i prije nego što je Janjuš otišao, pravio je scene kad smo nastupali na Elitoviziji. Rekla sam mu da sam ga tužila kod advokata i mi smo završili -dodala je Aneli.

-Njoj fali ona stvar, pa je zato sad zaboravila Janjuša. Sad tu flertuje i sa Majčicom, diže mu majicu, tako isto i sa novim Urošem. Ona nikad nije ni bila vjerna, tako je ja vidim ovdje -rekao je Ivan.

-U zadnje vrijeme mi je postala draga Aneli, ali vidim da između njih stvari nisu čiste. Uroš je toliko zavolio njih da je počeo sa svima u kući da se svađa. On je bolestan po meni, što se tiče tih nekih stvari. Oni imaju pravo ako su srećni da nastave dalje, mene Janjušev i njen odnos ne zanima. Mi smo super kao drugarice i neću mijenjati mišljenje o njoj -rekla je Maja.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS