calendar

Ponedeljak 2. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ON MI GOVORI KAKO ME JANA I FATIMA OGOVARAJU! MEMU NE SMIJE VIDJETI DA SE NE PREPADNE! Elmedin pokazao papagaja Zmajevi se okupili u Ajndhovenu, Barbarez poručio: “Nismo došli biti sparing partner” Prije 17 godina napustio nas je Safet Isović: KAKO SE SAJO POSTIDIO ŠTO PJEVA SAM O SEBI “DOBRO SAM PROŠLA” Prvo oglašavanje Goge Sekulić nakon što ju je udario automobil! HEJTERI, BUJRUM NA DOMAĆI NAJBOLJI SOK I PEKMEZ! Elmedin je široke ruke! FATIMA MIJEŠAJ! Savršen izlazak Nives Celzijus iz vode: Nekima se zavrtjelo u glavi zbog ovog snimka Moje dijete će izabrati svoj put! Bog je imao bolji put za mene! KADA SAM RAZBIO GLAVU, TADA SU SIHRE ? ŠTA SARAJLIJE MISLE O CIJENI VOĆA I POVRĆA? Bitno je da ima, a što sam jela 2 banane, sad ću jednu! Alen Islamović kaže da prima užasne prijetnje nakon splitskog koncerta: ‘Ja sam samo Bregovićev zaposlenik‘ MAJA I FILIP CAR KONAČNO UHVAĆENI?! Isplivale TAJNE PORUKE, Stanislav će doživjeti nervni slom, SKANDAL! LOŠE VIJESTI ZA TEODORU I BEBICU nakon ljekarskog pregleda Trojica Sarajlija bježeći od dvije Brazilke pala u ruke policiji HITNO OGLAŠAVANJE ANĐELA: Postupci govore samo o njoj ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima počela zavoditi red: DOSTA MI JE VAS! Elmedin i Jana u šoku (VIDEO) Otkriveni novi tragovi u istrazi slučaja male Danke Ilić Stefan Karić otkrio skandalozne detalje raskida sa Jovanom Ljubisavljević: FLERTOVALA JE SA BOGDANOM DOK SMO BILI U VEZI

Dara Bubamara zaradila opaku cifru na američkoj turneji!

Objavio: RHT
12/01/2024 9:40 AM

Pjevačica Dara Bubamara nedavno se vratila sa američke turneje, na kojoj je održala osam koncerata. Pjevačica se u Srbiju vratila bogatija za 150.000 dolara. Ona je pjevala u Feniksu, Njujorku, Džeksonvilu i Majamiju, zajedno sa svojim mlađim kolegom Anidom Ćušićem, a za doček Nove 2024. goste su zabavljali u jednom čikaškom hotelu.

Foto: Screenshot / Youtube

Iako mnoge njene kolege dosad nisu mogle da se pohvale velikom posjetom u Americi, Bubamare su se naši ljudi očigledno uželjeli, pa je svaki koncert bio skoro rasprodat. Kako saznaje Kurir, pjevačica je ovaj put podnijela dosta teško fizički jer je tempo bio jako zahtjevan, a Dara je gotovo svakodnevno morala da leti avionom iz jednog grada u drugi.

U drugom dijelu Amerike, poslovno i privatno, boravio je i njen bivši suprug Milan Kesić, koji je 2. januara doletio u Čikago kako bi sa Darom organizovao 15. rođendan njihovog sina Koste.

“Jednostavno, mi smo najbolji prijatelji. Ja sa Milanom sad živim bolje nego 99 posto brakova u Srbiji. On je mnogo dobar čovjek. Naš je čovjek, ali je rođen u Parizu i skroz je drugačijeg mentaliteta”,  rekla je jednom prilikom Dara za medije.

Podsjetimo, i Milan je prije nekoliko godina govorio o braku sa pjevačicom.

“Dara i ja smo bili i ostali najbolji prijatelji. Malo je teško da vam objasnim taj naš odnos, dosta je specifičan. Prava istina je da Dara i ja nikada nismo bili u pravom braku, uglavnom se naš odnos zasnivao na prijateljstvu i poštovanju. Postojala je i strast među nama, tada je Dara ostala u drugom stanju, pa smo se onda vjenčali”, iskren je bio Kesić u razgovoru za “Kurir”.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Nezavisne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS